Kişiliğimizi ve İlişkideki Rolümüzü Öğreniyoruz: Ay Burcu

Günümüzde hızla popülerleşiğ insanların merak ettiği Ay burcu nedir? İnsanın kişiliği ve ilişkilerdeki rolünü belirleyen Ay burcu bize neyi gösterir? Birlikte bakalım...

30.01.2020-09:35 - (Son Güncelleme: 30.01.2020-09:27)

Nasılki doğduğumuz anda gökyüzünde Güneş'in konumundan ötürü bulunduğu burç normal burcunuzu temsil ederken, ayın bulunduğu konum yani burç da Ay burcunuzu temsil eder. Ay burcu bize kişiliğimiz hakkında bilgi verirken aynı zamanda ikili ilişkilerdeki karakterimizi de ortaya koyar. Örneğin; normal burcu Kova olan iki kişiyi birbirinden ayıran Ay burcudur.

Ay insanın iç doğasını, duygu dünyasını, bilinçaltını ve içgüdüsel tepkilerini temsil eder. Ay’ın bulunduğu burç kendisini direk gösteren geçmişten kalma eğilimi, kişinin içsel açıdan güvenli hissetmesini ve kendisiyle barışık olabilmesi için özen göstermesi gereken hissediş ve varoluş tarzını temsil eder. Ayrıca ilişki rolünü, yakınlık arzusunu, kendine özgü, başkalarıyla ilgilenmeye ve onlardan ilgi görmeye yönelik, duygusal ihtiyaçları ve arzuları yansıtır.

Ay burcu, Güneş burcu kadar etkili iken, doğduğunuz anda Ay’ın gökyüzündeki evresi, Dünya’ya yakınlığı veya uzaklığı ile doğduğunuz andaki gelgit etkisi, Ay burcunun niteliklerinde de değişkenliğe sebebiyet olabilir. Bundan dolayı, Ay burcu genel tanımlamaları her zaman doğru kişiliği ifade edemeyebilir. Örneğin; siz hesaplamalarda Ay burcunuzun Balık olduğunu öğrenebilir, Balık'ın Ay burcu ile ilgili çeşitli bilgiler alabilir ama bunların kendinizle bağdaştırmayabilirsiniz. Balık Ay burcu genellemesine uyuyordur fakat Ay’ın evresi, Dünya’ya yakınlığı ve almış olduğu gezegensel transit etkiler bu niteliklerin dışında Balık temalı farklı bir kavramı da ifade ediyordur. Mesela, Ay Balıkta iken, Yeni Ay’da duygusallık, içtenlik, alkolden uzak durmak, ilişkilerde fazlası ile verici olmamak gerekir.

Bu tüm burçları kapsayan astrolojinin genel etkisidir. Yani Ay burcunun anlaşılabilmesi için niteliklerin ve kavramların Astrolojik yöntemler ile çok iyi incelenmesi gerekmektedir. İnsanın doğasını tek bir veri üzerine kurmak mümkün değildir. Ay Balık’ta veya Başak’ta olsun, insanı biraz olsun tarif edebilmek için Astrolojik yoldan çok fazla araştırma ve hsaplama yapmak gerekir. Bir insanı tarif eden değerler asla tek başına kullanılamazlar. Ancak diğer değerler ile birlikte harmanlandığında bir anlam ifade edebilirler.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal