Kısa Çalışma Ödeneği Zamlı mı Olacak? Zamlı Kısa Çalışma Ödeneği Ne Zaman Yatacak?

‘Ocak ayı Kısa Çalışma Ödeneği ve işsizlik maaşı ne zaman yatar’ sorusunun cevabını araştıran vatandaşlar için ilk açıklama geldi. Peki Kısa Çalışma Ödeneği ve işsizlik maaşı zamlı mı olacak? Zamlı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak? haberimizde…

05.01.2021-11:21 - (Son Güncelleme: 05.01.2021-11:37) Kısa Çalışma Ödeneği Zamlı mı Olacak? Zamlı Kısa Çalışma Ödeneği Ne Zaman Yatacak?

Kovid-19 salgını nedeniyle işsiz kalan vatandaşların yararlandığı Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman ve hangi gün yatacak belli oldu.

Aralık ayının son haftası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanan bilgiye göre, İşsizlik ve Kısa Çalışma Ödeneği bugün itibariyle hesapları yatacaktı. Kısa Çalışma Ödeneği zamlı maaş ne zaman hesaplara yatacak işte detayları…

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,Kısa Çalışma Ödeneği ve işsizlik maaşlarının bugün hesaplara yatacağını ve IBAN’ı olmayan veya eksik olan vatandaşlara da PTT üzerinden ödemelerin yatacağını bildirdi.

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ BİTİŞ TARİHİ NEDİR?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kısa Çalışma Ödeneği'nin iki ay daha uzatıldığını yani 17 Ocak’a kadar devam edeceğini bildirmişti. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle kısa çalışma ödeneği 17 Ocak 2021 tarihinden itibaren 2 ay daha uzatıldı.

ASGARİ ÜCRET ARTIŞINDAN KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ DE ETKİLENİR Mİ?

2021 Asgari ücret zammının açıklanmasının ardından, vatandaşın günlük brüt kazancı arttığı için dolayısıyla Kısa Çalışma Ödeneği’nin de artması bekleniyor. Ancak Kısa Çalışma Ödeneği miktarı tam olarak açıklanmadı.

2021 İŞSİZLİK MAAŞI NE KADAR OLDU?

En düşük işsizlik maaşı: 1.431 TL

En yüksek işsizlik maaşı: 2.862 TL

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal