Kırmızı Giymenin Kuralları

Kırmızı her kadına yakışır ancak doğru seçimler yapılmadığı sürece rengin gösterişini dönük bırakabiliriz. İşte, kırmızı giymenin kuralları...

14.07.2020-13:15 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-13:13) Kırmızı Giymenin Kuralları

Kırmızı bir parça kullanmak istiyorsanız kalan tüm detayları bu renge göre belirmeniz gerekiyor. Peki kırmızı giymenin kuralları neler? Kombin yaparken nelere dikkat etmemeniz gerekiyor? Haberimizde kırmızı kombinler hakkında tüm detayları bulabilirsiniz.

Kırmızı Nasıl Giyilir?

Kırmızı giymenin kurallarından bahsederken her parçayı ayrı ayrı ele almak gerekiyor. Kullanabileceğiniz her kıyafette kırmızı renkleri bulabilirsiniz. Kırmızı aksesuarlar, kırmızı gözlük, kırmızı ruj, kırmızı oje… Tüm seçimlerde bilmeniz gereken kurallar var.

Öncelikle kırmızı pantolon seçimi yapmak isteyenler için detayları paylaşalım. Bu pantolonlar bedeni saran modeller yerine geniş paçalı pantolonlar olarak tercih edilmeli. Kırmızı gösterişini tamamlamak için üstte kullanılan parçalar crop top olmalıdır. Sade renkli, ip askılı büstiyerlerle kombini tamamlayabilirsiniz. Beyaz spor ayakkabı ve peluş bel çantası kullanırsanız modern bir görünüm kazanabilirsiniz.

Kırmızı etek kullanmak istiyorsanız seçiminizi kalem etek ya da pilili eteklerden yana kullanabilirsiniz. Mini pilili eteklerle sezonun trendlerini yakalayabilirsiniz. Kombini tamamlamak için siyah, dantelli büstiyer seçmelisiniz. Altında kullanacağınız ayakkabı siyah, bağcıklı ve kısa topuklu modeller olmalıdır.

Tesettür kombini yapmak istiyorsanız kırmızı tunik tercih edebilirsiniz. Kırmızı rengi pantolonda kullanmanız rengin gösterişini kapatabilir. Tunik seçimin altında kullanacağınız pantolon siyah olmalıdır. Dar paçalı siyah pantolonun altında siyah, tek bantlı, ince topuklu ayakkabılar kullanabilirsiniz.

Dış giyim parçalarını kırmızı tercih ediyorsanız seçeceğiniz her parça sade olmalıdır. Bu parçaların içinde crop top parçalar kullanabilirsiniz. Ayakkabı seçiminiz beyaz çizme ya da çorap çizme gibi sade ve şık modeller olmalıdır. Kırmızı giymenin kuralları bunlarla sınırlı değil. Çanta seçimleriniz her zaman rengin önüne geçmeyecek sade tasarımlar olmalıdır.

Sezonun trend parçalarından olan büstiyerlerde kırmızı rengi tercih ediyorsanız cesaretinizi takdir ederek birkaç püf noktadan bahsedebiliriz. Kırmızı büstiyer oldukça cazibeli bir görünüme sahip olduğu için aynı çizgiden devam etmelisiniz. Bedeni sarmayan ve feminen yansımaları taşıyan pantolon, ince ve yüksek topuklu ayakkabılar tercih ederek kombini tamamlayabilirsiniz.

Kırmızı Ayakkabıyla Kombin Nasıl Yapılmalı?

Kırmızı ayakkabılar her kadını olduğundan bir üst noktaya taşıyacak iddialı seçimlerdir. Geçen sezon gördüğümüz sivri burunlu ayakkabılara kırmızı çok yakışmıştı. Yeni sezonda da bu ayakkabı tercih edebilirsiniz. Kırmızı ayakkabı kombini yaparken kullandığınız diğer parçalarda kırmızı kullanmamalısınız. Bu ayakkabılar en çok siyah ve beyaz renkleri birlikte kullandığınız kombinlerin altına yakışıyor. Çanta seçiminizi kırmızı yapabilir ve modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kırmızı Kombinle Nasıl Makyaj Yapılır?

Kırmızı giymenin kuralları arasından en önemlisi nasıl makyaj yapmamız gerektiği. Üst giyimde kırmızı tercih ettiyseniz göz farında kırmızı tonlar kullanabilirsiniz. Kırmızı pantolon ya da kırmızı ayakkabı kombini yaparken kırmızı ruj sürerek şık görünümü tamamlayabilirsiniz. Ten makyajını doğru tekniklerle yaparak pürüzsüz bir görünüm vermelisiniz. Allık yerine bronzer seçerek makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal