Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

Kırklareli'nin Kavaklı beldesi Koru mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Metro Turizm'e ait X3362KC plakalı yolcu otobüsü yoldan çıkarak devrildi. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekibi, ambulans ve itfaiye sevk edildi.

19.04.2024-16:36 - (Son Güncelleme: 19.04.2024-16:36) Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

Bugün Kırklareli'nin Kavaklı beldesi Koru mevkisinde saatler 12.00 sularında meydana gelen kaza kısa süre içerisinde yetkililere bildirildi. Metro Turizm'e ait X3362KC plakalı yolcu otobüsünün yoldan çıkarak devrilmesi sonucu kazada yaralananlar olduğu belirtildi.

Sağlık ekibi ve ambulanslar harekete geçti

Kazanın haber edilmesi üzerine Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü ve Kavaklı Belediyesi, bölgeye çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk etti. Ayrıca yangın ve diğer acil durumlar için itfaiye ekipleri de olay yerine hızla intikal etti. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleleri yaparken, durumu ağır olan yaralılar ise Kırklareli'ndeki hastanelere sevk edildi.

Kazanın nedeni ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı. Kazaya ilişkin daha detaylı bilgi edinmek amacıyla güvenlik kameraları ve otobüsün kara kutusu incelenmeye alındı.

Kaza, yolcu güvenliği ve trafik kurallarının önemini bir kez daha gündeme getirdi. Kaza yerine hızla müdahale eden ekiplerin zamanında harekete geçmesi, yaralıların sağlık durumunun daha da kötüleşmesini önlemiş oldu. Kazanın nedeni ve detayları ise yapılacak olan resmi soruşturma ile netlik kazanacak


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal