Kırışıklık Karşıtı Tonik Yapımı

Kırışıklıklarla mücadelede en etkili yöntemlerden biride düzenli tonik kullanımı. Peki evinizde az malzeme ile kırışıklık karşıtı tonik yapabileceğinizi biliyor musunuz?

19.04.2021-14:44 - (Son Güncelleme: 19.04.2021-14:44) Kırışıklık Karşıtı Tonik Yapımı

Doğanın bize sağladığı sınırsız kaynaklardan yararlanarak birçok bakım malzemesi hazırlamak mümkün. Doğal malzemelerden yararlanarak, özellikle kırışıklıklarla mücadelede size hazırladığımız kırışıklık karşıtı tonik yapımı tarifi ile bu sorundan kurtulacaksınız. 

KIRIŞIKLIK KARŞITI TONİK YAPIMI

Mükemmel bir tonik, kuruyan ve güneşe maruz kalan hassas bir cildi tedavi etmede oldukça etkili bir yöntemdir. İster cildinizi temizlemek ister makyajınızı çıkarmak için kullanabileceğiniz doğal tonik tarifini sizler için hazırladık.

Malzemeler: 

1/4 su bardağı kadar yeşil çay (soğutulmuş)

1/8 su bardağı kadar saf nar suyu

1/8 su bardağı kadar su


Yapılışı:

Yeşil çay poşetini sıcak suyun içine koyun. Demlenene kadar bekleyin. Daha sonra çay suya karışınca suyun soğumaya alın. Çay soğurken saf nar suyunu eşit miktarda su ile açın. Yeşil çayı ve seyreltilmiş nar suyunu güzelce karıştırın. Hazırladığınız toniği buzdolabında saklayın ve iki hafta içinde kullanın. Malzemelerimizin tamamı doğal olduğu için buzdolabında saklamak oldukça önemlidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal