Kırıkkale'ye Gelen 1929 Kişi Karantinaya Alındı!

Türkiye'de alınan coronavirüs önlemleri ortaya ilginç sonuçlar çıkardı. Kırıkkale'ye gelen 1929 kişi karantinaya alındı.

03.04.2020-09:57 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-09:50) Kırıkkale'ye Gelen 1929 Kişi Karantinaya Alındı!

Türkiye'de alınan coronavirüs önlemleri ortaya ilginç sonuçlar çıkardı. Kırıkkale'ye gelen 1929 kişi karantinaya alındı.

Kırıkkale Valiliğinden aktarılan yazılı bilgilendirmede, İl Hıfzısıhha Kurulunca alınan karar yönünde Kırıkkale'ye giriş yapanlara yönelik bilhassa köylerde, kaymakam ve muhtarlar tarafından gerekli ön sağlık taramalarının gerçekleştirildiği, kontrolün ardından şüpheli kişilerin sağlık kurumlarına gönderildiği bildirildi.

Öte yandan söz konusu kişilerin, gerekli durumlarda 14 gün evlerinde izole bir şekilde takibinin de yapılacağı belirtilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"İl ve ilçe girişlerinde alınan tedbirler ve aynı zamanda tespitler sonucu ilimizde 1929 vatandaşımıza evde 14 gün süre ile gözetim tedbiri uygulanmaktadır. Bu tedbirlerin yerine getirilip getirilmediği hem sağlık hem de jandarma ve emniyet birimlerimizce kontrol edilmektedir.

Bu çerçevede, gözetim tedbiri uygulananlara onam formu imzalattırılarak, olası ihlal durumlarında kendilerine gerekli cezai işlem yapılacaktır. Lütfen hareket etmeyelim, evimizde kalalım. Hem kendimizi hem de başkalarını riske atmayalım."

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal