Kiracıları sevindirecek haber Yapı Kredi’den duyuruldu! Kira paranız yetmiyorsa bile bu uygulama her şeyi çözecek

Yapı Kredi Bankası’ndan kiracıları sevindirecek müjdeli haber verildi. Kiram hesabımda uygulaması ile artık dakikalar içerisinde kira giderlerinizi halletmek mümkün.

07.03.2024-17:02 - (Son Güncelleme: 07.03.2024-17:02) Kiracıları sevindirecek haber Yapı Kredi’den duyuruldu! Kira paranız yetmiyorsa bile bu uygulama her şeyi çözecek

Yapı Kredi bankası diğer bankalara sollayacak harika bir uygulama projesine imza attığı paylaştı. Sektörde bir ilk olacak kiram hesabında uygulaması için Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen uygulama ile ilgili detayları paylaştı. Ülgen banka olarak her daim müşterilerinin yanında olduğunun altını çizerek, benzersiz bir bankacılık deneyimi için kiram hesabımda uygulamasını başlattıklarını paylaştı. Kiram hesabımda uygulaması sayesinde Yapı Kredi Bankası’nın müşterileri neredeyse hiç vakit harcamadan kira giderlerini hızlı bir şekilde halledebilecek.

YAPI KREDİ KİRAM HESABIMDA UYGULMASI

Yalnızca kıra ödemeleri için kullanılabilecek uygulama üretildi

Yapı Kredi Bankası tarafından üretilen kiram hesabında uygulaması yalnızca kira giderleri için kullanılabilecek. Bankanın şubesinden ya da internet adresi üzerinden kolaylıkla limit başvurusunda bulunabileceklerinin altını çizen Genel Müdür Yardımcısı Ülgen, uygulamanın limit sistemi sayesinde kira günü geldiği zaman aylık olarak ödenecek tutarın anında hesaplarından çekileceğini paylaştı.

Kira ödemesi için yeterli miktar yoksa uygulamadan borç alınıyor

Genel Müdür Yardımcısı Ülgen, uygulama hakkında yapmış olduğu açıklamalarla tüm detayların tek tek altını çizdi. Yalnızca kira ödemeleri için kullanılacak olan kiram hesabında uygulamasının içerisinde nakit ödeme söz konusu olduğu zaman kira ödeme tarihine kadar uygulama içerisindeki miktar kilitlenerek kullanım dışı bırakılıyor. Kira günü geldiği zaman ise ev sahibinin hesabına anında yatırılıyor. Eğer uygulamayı içerisinde yeterli miktar yoksa; yetersiz gelen miktar uygulamanın hesabından temin ediliyor. Temin edinen ödeme tutarı ise kullanılan gün tutarı kadar faize tabi tutularak yansıtılıyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal