30.07.2018-12:13 (Son Güncelleme:26.04.2024-17:51)


1

Kır düğününde uygun saç modelini seçmek çok önemlidir. Aksesuarlar ve elbisemizle saçlarımız şıklık katarız. Kır düğünü organizasyonları kapalı bir ortamda olmadığı için her zaman daha rahat ve ferah yerlerdir. Peki bu ferah yerlerde saçlarınız nasıl olmalı, hangi saç modellerini kullanabileceğinizi sizler için araştırdık!



2

Düğünlerde her biz kadınlar her zaman gösterişli olmak isteriz. Bu gösterişi sağlamak için de elbiselerimizin üzerine saçlarımızı taçlandırırız ki en şık biz olalım! Kır düğünleri güzeldir. Papatyalar içinde evlenmek her genç kızın hayalidir. Tabi bu hayalleri süslerken saç modellerini de pas geçmemek lazım.



3

Örgü saç modellerinden çiçekli örgüler bu yıl oldukça trend! Çiçekli örgü saç modelleri kır düğünü organizasyonunu çok güzel yansıtmaktadır.



4

Uzun saçlarınız varsa saçlarınızı açık bırakabilirsiniz. Biraz önce de bahsettiğim gibi kumsal düğünlerinde ana amaç doğal bir hava yakalamak olduğu için rahat ve samimi olan her model konsepte uygun olacaktır. Saçlarınızı çiçeklerle süsleyerek hem doğal bir hava yaratacak hem de çok güzel görüneceksiniz.



5

Saçlarınızı süslemek için yapraklarla veya çiçeklerle yaptığınız tacı da kullanabilirsiniz



6

Örgülü saç modelleri hemen hemen her tarza uyumlu modeller. Kumsal düğünleri içinde harika bir tercih olan örgülü modellerden birini kullanmayı düşünüyorsanız çok şanslısınız. Çünkü kullanabileceğiniz bir çok örgü modeli var.



7

Su örgüsünden, örgü taca bir çok modeli kumsal düğünlerinde kullanabileceğiniz gibi, çiçeklerle süsleyerek çok daha şık bir model yaratabilirsiniz.



8

Saçınızı güzelleştirmek için ekleyeceğiniz küçücük çiçekler ile çok güzel bir gelin olabilirsiniz.



9

Kumsal ve denizi stilinize yansıtmak ve daha uyumlu bir tarz yaratmak için saçlarınızı deniz yıldızı ve deniz kabukları ile süsleyebilirsiniz.



10

Eğer saçlarınızı çiçeklerle veya deniz yıldızı gibi şeylerle süslemek istemiyorsanız, hem şık ve modern hem de doğal bir hava yaratmak istiyorsanız inciler veya pırlantalar içerek aksesuarlar kullanabilirsiniz.



11

Pırlantalardan yapılmış bir tac kullanabilirsiniz.



12

Veya saçlarınızı arkadan topuz modeli yaparak küçük bir pırlanta toka ile süsleyebilirsiniz. Unutmayın küçük detaylar güzel görünmenin anahtarıdır



13

Eğer kumsal düğünü yapacaksanız tüm konseptinizi buna göre hazırlamanız yerinde olacaktır.



14

Sadece gelinliğiniz değil, davetiye tasarımından ayakkabınıza kadar her şey konsepte uygun olmalıdır. Diğer düğün saçı modelleri ile ilgili önerilerimizi görüntülemeyi unutmayın. Umarım harika bir düğün geçirirsiniz!



15

Topuz Saç Modeli Seven Bayanlara



16

Yaz Gelin Saç Modeli



17

Fotoğraflarda saçlarının canlı ve parlak görünmesini istiyorsan, düğün gününden minimum 1 ay önce saç bakımına başlamalısın.



18

Salaş gelin başı modelleri 2018 yılında oldukça dikkat çekiyor. Gelin adayları sıkı topuz modelleri yerine artık daha doğal görünen saç modellerine öncelik veriyor



19

Sen de doğal ve dağınık duran saç stilleri sayesinde saçlarını daha hacimli ve gür gösterebilirsin.



20

Taşlı veya çiçekli saç aksesuarları sayesinde düğün gününde bütün misafirlerin bakışlarını saçlarında toplayabilirsin.



21

Örgü modası gelin saçı modellerine de sıçradı. Sen de bizim gibi örgüsüz yaşayamıyorsan, gelin başı stilinde farklı örgülerden ilham alabilirsin.



22

Kılçık saç örgüsü, düğününde sana modern bir dokunuş katacaktır. Gelin saçı örgü modellerine baktığında bir türlü karar veremiyorsan mutlaka gelin saçı provasına gitmeni öneririz. Böylece sana en uygun örgüyü ortada keşfedeceksin.



23

Kır düğünü yapmayı planlıyorsan mutlaka örgülü gelin saç modeline bir şans vermelisin.



24

Zarif saç modellerinden uzaklaşmak istemiyorsan ensede topuz modelini düşünebilirsin. Gelin topuzu modelleri genellikle klasik ve elegan dokunuşlardan oluşuyor. Saç rengine kontrast saç aksesuarı seçerek harika görünebilirsin.



25

Düğün gününde saç renginin canlı ve parlak görünmesini istiyorsan düğününden önce mutlaka saç maskesi yapmalısın



26

Saç rengini koruyan ve daha parlak görünmesine yardımcı olan saç maskeleri sayesinde saçların düğününün yıldızı olacaktır.



27

Otel düğünü yapmayı planlıyorsan klasik ve modern stilin birleştiği düğün saç modellerine bakmalısın.



28

Örgülü topuz modelleri otel düğünü yapacak olanlar için harika bir seçim olacaktır. Saçlarının daha doğal ve genç görünmesini istiyorsan topuzunun içinden ince saç tutamları çıkarmanı öneriyoruz.



29

Düğünün boyunca saç spreyini yanında taşıyarak olası bir saç kazasını önleyebilirsin, bizden söylemesi.



30

Gelin saçında zarif saç modellerinden vazgeçemiyorsan at kuyruğu stilini düşünmelisin.



31

Günlük hayatında severek kullandığın at kuyruğu modelini düğün saçına dönüştürmek için dalgalı at kuyruğu saç modellerini inceleyebilirsin.



32

Sade düğünlerde veya nikah törenlerinde at kuyruğu modelleri göz alıcı görünüyor.



33

At kuyruğu gelin saçı modeli en çok sırtı açık gelinliklere yakışıyor. Böylece hem sırt dekolten hem de hacimli at kuyruğun kusursuz görünecek



34

Gece boyu saçlarının bozulmaması için at kuyruğuna saç spreyi sıkmayı unutmamalısın. Editörün önerisi: At kuyruğu saç modelinde önden kalın tutamlar bırakarak saç stilini hareketlendirmelisin.



35

Kır düğünü veya kumsal düğünü yapacak olanlar çiçekli saç modellerine mutlaka göz atmalılar.



36

Düğünün konsepti ne olursa olsun çiçekli gelin saçı gelinlere masum ve doğal bir hava katıyor. Özellikle yaz veya bahar düğünlerinde saçlarına yerleştireceğin beyaz çiçekler düğününe daha zarif bir hava katacak.



37

Plaj düğünü düşünüyorsan saçlarına renkli çiçekler takabilirsin. Böylece yaz mevsiminin renkliliğini saçlarına yansıtabilirsin.



38

Çiçekli saç modellerinde dilersen iri çiçeklerle konukların dikkatini saçlarında toplayabilir veya küçük çiçeklerle masum bir hava yakalayabilirsin. Duvağının etrafına takacağın papatyalar düğününe eğlenceli bir görünüm katacak.



39

Düğünün yaklaşırken saçların kısa diye üzülmemelisin. Kısa saçlılar da istedikleri gelin saçına kolayca ulaşabilirler.Düğün saç modellerinde en pratik ve kullanışlı olanları genellikle kısa saçlar oluyor.



40

Düğün gününde uzun saçlarını farklı saç modellerinde kullanmak istersen günün ilk yarısında saçlarını açabilir, geri kalanında da pratik topuz modellerini düşünebilirsin. Gecenin ilerleyen saatlerinde uzun saçlarla dans etmek zor olacağı için saçlarını topuz yapacak bir arkadaşını veya kuaförünü yanından ayırmamalısın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr