02.04.2024-14:50 (Son Güncelleme:02.04.2024-15:11)


1

Geçen bölümlerde 5 milyonluk büyük ödülün sahibini bulduğu Kim Milyoner Olmak İster'de bazı sorular var ki hala konuşulmaya devam ediyor.



2

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu fenomen bilgi yarışmasında bir yarışmacıya yöneltilen "Hangi adı taşıyan sadece bir Osmanlı padişahı vardır?" sorusu yeniden gündem oldu. Yarışmacıya cevap vermesi için sırasıyla Osman, İbrahim, Bayezid, Abdülhamid şıkları sunulmuştu. O soru sosyal medyada tekrar gündem oldu. Tarih seveler ise bakar bakmaz bildi



3

Ekranların fenomen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, toplumu bilgilendirici soru ve cevaplarıyla adından söz ettiriyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan programda geride bıraktığımız günlerde 5 milyon TL'lik büyük ödül 19 yaşındaki Berk Göktaş'ın oldu.



4

Göktaş'a büyük ödülü getiren soru ise Bakara Suresi'nde geldi. Anlam dolu soruda İsrailoğulları'nın isyankar yüzü gözler önüne serildi.



5

Büyük ödül heyecanının yaşandığı Milyoner'de geçmiş tarihli sorular da hala hafızalardaki yerini koruyor.



6

Bu kapsamda bir yarışmacıya yöneltilen "Hangi adı taşıyan sadece bir Osmanlı padişahı vardır?" sorusu binlerce kişi tarafından araştırılmıştı.



7

Yarışmacıya sırasıyla Osman, İbrahim, Bayezid, Abdülhamid şıkları sunuldu. 'Seyirciye sorma' jokerini kullanan yarışmacı "İbrahim' yanıtı vererek soruyu doğru bildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr