12.02.2024-09:42 (Son Güncelleme:12.02.2024-09:42)


1

Ekranların en çok izlenen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde, "İsrail'in kurulduğu 1948'e kadar Filistinli Müslümanların Yahudilere sattıkları toplam arazi tüm Filistin topraklarının yaklaşık yüzde kaçı kadardır?" sorusu büyük yankı uyandırdı.



2

Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla izleyici karşısına gelen Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı Simay Doğrusoy, başarılı bir şekilde ilerledi. Yarışmacı, ilk baraj sorusunu başarıyla geçti.



3

İkinci baraj sorusuna da kolaylıkla gelen yarışmacı, 200 bin TL'lik soruya kadar geldi. Yarışmacı 300 bin TL'lik soruyu görmeye hak kazandı. 300 bin TL'lik soruda yarışmacının karşısına, "İsrail'in kurulduğu 1948'e kadar Filistinli Müslümanların Yahudilere sattıkları toplam arazi tüm Filistin topraklarının yaklaşık yüzde kaçı kadardır?" sorusu çıktı.



4

Yarışmacı, soruya cevap vermek istemeyerek yarışmadan çekildi.



5

Doğru cevap olan 'A-1'in açıklanmasından sonra ünlü sunucu İsrail'e tepkisini dile getirdi.



6

Kenan İmirzalıoğlu, "İnsanın vicdanını, duygularını çok zorlayan bir süreçten geçiyoruz. İnşallah bir an evvel bunun üstesinden gelirler. Orada ciddi bir direniş var" diye konuştu.



7

Ayrıca ünlü sunucu açıklamasında "İnşallah bütün dünyanın da ayaklanmasıyla devletler, hükümetler, bu konuda sessiz kalabiliyor kendi politikalarına göre davranıyorlar, çünkü parayla herkesin başka bir ilişkisi var ama dünya insanları bu işe karşı çıkmaya başladı. İnşallah bu bir an evvel son bulur" ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr