04.08.2022-22:26 (Son Güncelleme:18.08.2023-13:58)


1

50 bin TL değerindeki soru

50 bin TL değerindeki soru

Yarışmacıya "1987'de Londra'daki bir banka soygununda günümüzdeki değeri 180 milyon sterlin olan miktarda para çalıp Latin Amerika'ya kaçmış olan Valerio Viccei, hangisi için Ingiltere'ye geri dönmüş ve 22 sene hapis cezasına çarptırılmıştır?" sorusu soruldu.



2

Seçenekleri

Seçenekleri

50 bin TL değerindeki bu sorunun seçenekleri arasında ise 'arabası', 'köpeği', 'eşi', 'kelebek koleksiyonu' yer alıyordu.



3

İlk yanıtı

İlk yanıtı

Yarışmacı, doğru cevabın öncelikle 'köpek' olduğunu düşündü. Fakat sonra çift joker hakkını kullanan yarışmacı ilk yanıtı olan 'arabası' cevabını verdi.



4

Soruyu geçti

Soruyu geçti

Sonrasında heyecanlı bir şekilde sonucu beklerken verdiği cevap doğru çıktı. Böylece yarışmacı, 50 bin TL'lik soruyu geçti.



5

Cevap değiştirdi

Cevap değiştirdi

Cevap değiştirdiğini fark eden Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıya, "Aklında 'köpeği' vardı, 'arabası' cevabına nasıl geçtin?" diye sordu.



6

Soruyu anlattı

Soruyu anlattı

Yarışmacı ise Latin Amerika’ya kaçtığına göre başka bir sevgili yapmış olabileceğini 'Başka bir eş imkanı da olmuş olabilir' sözleriyle açıkladı.



7

Yanlış anladığını fark etti

Yanlış anladığını fark etti

Kenan İmirzalıoğlu yarışmacının yanlış anladığını fark etti. Yarışmacıya "22 yıl hapis yatıyor, 22 yıl sonra geri dönmüyor" dedi.



8

'Yanlış anlayarak doğru cevaba ulaştım'

'Yanlış anlayarak doğru cevaba ulaştım'

Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıya "Yanlış anlayıp seni doğruya çıkartan bir soru oldu" sözlerini söyleyince yarışmacı "Hayattaki en büyük şansım bu olabilir. Yanlış anlayarak doğru cevaba ulaştım" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr