Kim Kardashian Roblox arasındaki tartışma ne?Kim Kardashian Roblox sex kasedi tartışması nedir?

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Kim Kardashian’ın yeni programı büyük ses getirdi. Roblox'ta oğlunun gösterdiği ve içerisinde kendisinin de olduğu sahte seks kasedi reklamıyla Kardashian, Roblox'a karşı savaş açtı. Yayınlanan görüntüler ardından ortalık bir anda alev adlı. İşte konu hakkındaki detaylar…

23.04.2022-15:29 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-15:29) Kim Kardashian Roblox arasındaki tartışma ne?Kim Kardashian Roblox sex kasedi tartışması nedir?

En popüler oyun platformlarından bir tanesi olan Roblox, yayınladığı bir görüntü ile gündeme bomba gibi düştü. The Kardashians programı ile ekrana gelen Kardashian ailesi günlük yaşamlarını programda gözler önüne sermektedir. Programın yayınlanan son bölümünde Kim Kardashian’ın oğlu Saint West, Roblox isimli oyun platformunda annesinin cinsel içerikli reklamıyla karşılaştığı görüntülere yer verildi. Annesinin cinsel içerikli reklamı ile karşılaşan Saint, bunu doğrudan annesine gösteriyor. Görüntüler karşısında sinirlenen Kim Kardashian dünyaca ünlü oyun platformu Roblox’a sert bir çıkış yaparken ağır sözler sarf etti.

Kim Kardashian sert çıkıştı

Oğlunun gösterdiği video sonrasında bir açıklama yapan Kim Kardashian, daha öncesinde yayınlanmış olan cinsel içerikli bir videosunun bir bölümü olabileceğini dile getirdi. Gördüklerinden sonra eski eşini arayan Kardashian telefonda şu sözleri aktardı:

“Uygun değil, hiç değil. Saint dün Roblox’taydı ve lanet olası bir şey çıktı, gülmeye başladı ve ağlayan yüzümün olduğu bir resim vardı. Roblox’ta birinin yaptığı bir oyundu ve üzerine tıkladığında ‘Kim’in Yeni Seks Kasedi’ yazıyordu.”

Roblox’un bu yaptığından sonra adeta savaş açan Kim Kardashian, onları yerle bir etmek için elinden geleni ardına koymayacağını ifade eden sözler söyledi. Kim Kardashian, “Hepsini yakıp yok etmek için gereken tüm zamana, tüm paraya ve tüm kaynaklara sahibim.” sözleriyle platforma savaş açtığını belli etti. Ayrıca yayınlanan bölüm Hulu platformunda “Hepsini Yakıp Yok Et” ismi ile yer aldı.

Kim KArdashian oğlu

Roblox’tan açıklama gecikmedi

Yayınlanan görüntülerden sonra Kim Kardashian’ın ağır sözleri sosyal medyada ses getirdi. Konu üzerine Roblox’tan cevap gecikmedi. Platformda yer alan oyunu geliştiren kişinin banlandığı ifade edilirken, daha önce platformda böyle bir şeyin yaşanmadığı dile getirdi. Cinsel içerikli hiçbir videoya yer verilmediğini ifade eden Roblox, Kardashian’ın videosunun da hiçbir şekilde platformda olmadığı söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal