26.07.2022-16:13 (Son Güncelleme:26.07.2022-16:13)


1

Sirkeli su ile test etti

Sirkeli su ile test etti

Kristin Canning sık sık sirkeli su ile karşılaşmaya başlayınca sonunda bu karışımı kendi üzerinde test etmeye başlıyor. Aldığı sonuçlarla ise herkesi şaşkına çeviriyor.



2

Başlamadan önce tepkiliydi

Başlamadan önce tepkiliydi

Kristin Canning bu karışıma başlamadan önce "Özellikle son zamanlarda ünlüler ve elma sirkesi ayrılmaz bir ikili oldu. Kourtney Kardashian günde iki kez bu karışımı içtiğini söyledi, Miranda Kerr ne kadar sevdiğinden bahsetti, Megan Fox bu karışım sayesinde sistemini temizlediğini açıkladı mesela.” dedi.



3

Kilo kaybı arasındaki ilişki

Kilo kaybı arasındaki ilişki

“Bir sağlık yazarı olarak bu tip şeyleri gördüğümde genel olarak ne kadar saçmaladıklarını düşünürdüm. Çünkü yapılan bilimsel araştırmalar da elma sirkesiyle kilo kaybı arasındaki ilişki konusunda bir öyle bir böyle diyordu. Konuştuğum bir diyetisyen, Eliza Whetzel-Savage de 'Elma sirkesinin yiyecek ve içecek sindirimini yavaşlatabileceğini gösteren bir çalışma var ve bu kan şekerini dengelemeye yardımcı olabilir. Fakat genele baktığımızda iddiaların arkasında sağlam bir bilimsel veri yok' dedi ama 'Elma sirkesi sadece fermante edilmiş bir elma suyu ve fermante edilmiş yiyecek-içecekler vücuttaki iyi bakteri sayısını artırabilir. Bu da daha sağlıklı bir kiloya ulaşmamızı sağlayabilir.' diye de ekledi." sözleriyle açıklamasını yaptı.



4

1 ay boyunca her gün denedi

1 ay boyunca her gün denedi

Tüm bu elde ettiği bilgilerden sonra Kristin Canning kolları sıvadı. Bu karışımı denemeye başladı. 1 ay boyunca her gün bu karışımı içen Kristin Canning deneyimlerini sosyal medya hesabından paylaştı.



5

Normal sudan daha çok sevdi

Normal sudan daha çok sevdi

Bu karışımı normal sudan daha çok sevdiğini belirten Kristin Canning "İşin doğrusu elma sirkeli suyu normal sudan daha çok sevdim ve bu yüzden gün içinde eskisine göre çok daha fazla su içmeye başladım. Normalden daha çok su içtiğim için de haliyle normalden daha çok tuvalete gitmeye başladım." dedi.



6

İştahı kapatmıyor

İştahı kapatmıyor

İştah kapatmadığını belirten Kristin Canning "İnsanlar elma sirkesinin iştah kapatıcı olduğunu söylüyordu, ben de sırf bu yüzden bir şeyler yemeden önce elma sirkeli su içmeye özen gösterdim ve bu epey zordu. Bazen kahve içerken hatta kahvaltı ederken bile içtiğim oldu. Doğrudan iştahımı kapatmaya bir etkisi olmasa da eskisinden daha çok sıvı tükettiğimden daha az yiyeceğimi düşünüyordum. Ama açlık seviyemde ve yediğim yemeklerde hiç azalma fark etmedim." dedi.



7

Kabızlık sorunu yaşadı

Kabızlık sorunu yaşadı

Kristin Canning "Bir aylık deneyim boyunca kabızlık sorunu yaşadım. Neler döndüğünün farkında değildim ve diyetisyenime danışmaya karar verdim. Whetzel-Salvage, elma sirkesinin bu duruma bir etkisi olmayacağını söyledi. Ona göre daha çok sirkeli su içmeye başladığım için daha az kafein tüketmiş olabilirdim. Kısacası, muhtemelen bu süreçte daha az kahve içtiğimden bu değişim olmuştu. Buradan da dersimi çıkardım." dedi.



8

Kilo veremedi

Kilo veremedi

Kilo vermediğini belirten Kristin Canning "Zaten elma sirkesi diyetinin kilo vermeme yardımcı olacağı konusunda bu bir ay boyunca hep kuşkuluydum. Hele bir de iştahım azalmayınca bunu iyice anladım, haklıydım. Deney boyunca kilom hep aynı kaldı." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr