Killa Hakan öldü mü? Killa Hakan’ın sağlık durumu nasıl? Üzücü haber yakın arkadaşından geldi

Bir süredir yoğun bakımda yatan Killa Hakan, hayat savaşına devam ediyor. Almanya’da yaşayan ve rap yapan Killa Hakan bir süre önce Koronovirüse yakalandı. Daha sonra bağışıklık sistemi çöken Hakan Durmuş’un durumu kötüye gidiyor. Killa Hakan adı ile tanınan rap sanatçısının sağlık durumu merak ediliyor. İşte Killa Hakan’ın sağlık durumu hakkındaki son durum…

09.06.2022-21:38 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-21:38) Killa Hakan öldü mü? Killa Hakan’ın sağlık durumu nasıl? Üzücü haber yakın arkadaşından geldi

Geçirdiği koronovirüsten sonra bağışıklık sistemi çöken ünlü rapçi Killa Hakan, bir süredir yoğun bakımda yatıyor. Mart ayında ameliyat olan Killa Hakan’ın bir süredir sağlık sorunları yaşadığı ve iyileşmeye çalıştığı söylendi. Yapılan açıklama hayranlarını üzerken Killa Hakan’ın sağlık durumu hakkında araştırmalar hız kazandı. İşte Killa Hakan’ın sağlık durumu hakkındaki son durum…

Killa Hakan'ın sağlık durumu nasıl?

Ünlü rapçi Massaka, Killa Hakan’ın sağlık durumundaki son gelişmeleri açıkladı. Massaka yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Herkese selam. Killa Hakan ile alaklı çok fazla mesaj alıyoruz eksik olmayın. Farkındayız merak ediyorsunuz. Ama şimdilik durum aynı. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan konsolosluk ve sağlık bakanlığına teşekkür ederiz. Herhangi bir gelişme olduğunda mutlaka sizi haberdar edeceğiz."

Killa Hakan

Uzun süredir sağlık sorunları ile boğuşan Killa Hakan’ın sağlık durumu hakkında bilgi aktarmaya devam eden Massaka yaptığı son açıklamada şu sözleri dile getirdi:

"Herkese selam arkadaşlar. Killa Hakan bildiğiniz gibi uzun zamandır sağlık sorunlarıyla uğraşıyordu. Son günlerde durumu ağırlaştı. Şuan hastanede ve durumu kötüleşti. Kendisi şuan komada. Biz Berlin'de yanındayız. Merak edip arayan, soran herkesten Allah razı olsun. Ortalıkta dönen yanlış bilgilere, başka yerden duyduklarınıza itibar etmeyin. Bizim dışımızda açıklama yapanları ciddiye almayın. Gelişme olduğunda sizi habersiz bırakmayacağız. Dualarınızı bekliyoruz."

Killa Hakan kimdir?

1973 yılında Mart ayında dünyaya gelen Killa Hakan 3 Mart doğumludur. Trabzon yaşayan ailesi 1960 yılında Almanya’ya göç etme kararı aldı. Killa Hakan’ın babası Ali Rıza Durmuş ise eski güreşçidir.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal