Kılıçdaroğlu ikimizin namusu demişti: Özdağ yüzsüzlük protokolünü paylaştı

Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile imzaladığı gizli protokolü paylaştı. Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun "İkimizin namusu" diye tanımladığı ve Özdağ'a 3 bakanlık verdiği gizli protokolü sosyal medya hesabından paylaştı.

24.11.2023-09:10 - (Son Güncelleme: 24.11.2023-17:25)

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun "İkimizin namusu" diye tanımladığı ve Özdağ'a 3 bakanlık verdiği gizli protokolü Sosyal Medya hesabından paylaştı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile imzaladığı gizli protokolü sosyal medya hesabından kamuoyuyla paylaştı. Özdağ, "Aşağıda üzerinde çok konuşulan ancak ilk kez yayınlanan Zafer Partisi-CHP protokolünün tamamının fotoğrafını göreceksiniz. Bu protokolü eleştiren 6'lı masa birleşenlerine ve CHP içinden protokole karşı çıkanlara cevap veriyorum. 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerin 1. turunu hem parlamento hem cumhurbaşkanlığı seçiminde kaybettiniz. 14 Mayıs seçimleri öncesinde Zafer Partisi ile her türlü görüşmeyi reddetmiştiniz" dedi. Özdağ, açıklamasında protokolden rahatsız olduğunu açıklayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i de hedef aldı. Özel için "Öyle gözüküyor ki CHP liderliği geçmiş hatalardan ders çıkarmak yerine yeni vahim hatalar ile yeni bir başarısızlığa doğru yelken açmaktadır" ifadelerini kaydetti. 

özdağ kılıçdaroğlu

''İkimizin namusu''

İki metinden oluşan protokolde, Kılıçdaroğlu'nun Özdağ'a İçişleri ile iki bakanlık verdiği ortaya çıktı. Ayrıca güvenlik, adalet ve ekonomi bürokrasisi öncelikli olmak üzere bakan yardımcılıklarının da Zafer Partisi'ne tahsis edilmesi de metin içerisinde yer aldı. Dönemin CHP sözcüsü Faik Öztrak'ın yalanladığı iddia, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından doğrulanmıştı. Ancak Kılıçdaroğlu, "Açıklamayı ahlaki olarak doğru bulmam. İkimizin namusuna teslim edildi" demişti. Kılıçdaroğlu'na ise ittifak ortaklarından tepki gelmişti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal