Kıl Payıyla KPSS'ye Giremediler

2020 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans oturumuna giremeyenler, tekrar sahnedeydi. Biri bina çerçevesinde gezerken sınava giremedi, öteki iki dakika geciktiği için gözyaşlarına hakim olamadı.

25.10.2020-13:34 - (Son Güncelleme: 25.10.2020-13:29)

ÖSYM aracılığıyla bugün yapılan KPSS Ön Lisans sınavı, saat 10.15'te başladı.

Sınavın yapılacağı binalara saat 10.00'dan sonra girişler kapatıldı.

Akdeniz Üniversitesi'nde yoğunluk yaşandı. Kalabalık sebebiyle araç girişlerinde oldukça uzun kuyruklar oluştu.

Eğitim Fakültesi önünde de bir müddet kuyrukta bekleyenlere sınav merkezi önünde koronavirüs tedbirleri çerçevesinde maske ve ıslak mendil dağıtımı yapıldı.

Saatin 10.00'a geldiği anlarda da görevliler sınava kısa bir zaman kaldığını belirterek, adayları binaya girmeleri için uyardı.

GÖZYAŞLARI SINAVA GİRMESİNİ SAĞLAMADI

Bina içindeki vazifelilerin bakması için kapıyı çalan kadın, 'Sadece iki dakika geç kaldım. Alanya'dan geliyorum. Lütfen kapıyı açın.' diye konuştu.

Faakt görevliler içeri almayınca genç kadın uzun müddet ağladı.

SINAVDAN ON DAKİKA ÖNCE GELSEDE İÇERİ GİREMEDİ

Binaya girişlerin kapatılmasına dakikalar kala sınava girmek isteyen adaylar koşarak sınav merkezlerine geldi. Saatler 10.00'a geldiğinde de kapılar kapandı.

Bu esnada koşarak binaya giden bir kadın, eliyle kapıyı açıp içeri girdi fakat emniyet güçleri tarafından geç kaldığı sebebiyle binadan dışarı çıkarıldı. Saat 10.00'ı beş geçerken kapıya gelen bir kadın da binaya sokulmadı.

BİNA ÇEVRESİNDE GEZERKEN SINAVI KAÇIRDI

Geç kaldığı sebebiyle sınava alınmayan başka bir kadın da sınav giriş belgesinde 10.15 yazdığı için binanın çevresinde gezdiğini, bu sebeple geç kaldığını belirterek vazifelilerden kendisini almalarını talep etti, fakat başarısız oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal