Kiev’de peş peşe patlamalar: Vatandaşlara kritik uyarı

Rus güçleri Ukrayna’nın başkenti Kiev’i bombalamaya devam ediyor. Kiev Belediye Başkanı Vitaly Kliçko, "Kiev'de elektrik kesintileri olabilir. Telefonları ve diğer cihazları şarj edin. Su stoklayın." diye konuştu.

29.12.2022-12:51 - (Son Güncelleme: 29.12.2022-16:38) Kiev’de peş peşe patlamalar: Vatandaşlara kritik uyarı

Rusya Ukrayna savaşında Vladimir Putin’in belkide en önemli hedefi olan başkent Kiev’e yönelik gerçekleştirdiği saldırılara aralıksız devam ediyor. Son olarak gerçekleştirilen bomba saldırısı sonrası açıklamalar yapan Kiev Belediye Başkanı Vitaly Kliçko, "Kiev'de elektrik kesintileri olabilir. Telefonları ve diğer cihazları şarj edin. Su stoklayın." diye konuştu.

Başkentte birkaç patlama

AA'da yer alan habere göre, Kliçko, Telegram hesabından yaptığı paylaşımında, "Başkentte birkaç patlama." ifadesini kullandı.

Kiev Patlama Son Dakika

Kliçko, ayrıca, "Kiev'de elektrik kesintileri olabilir. Telefonları ve diğer cihazları şarj edin. Su stoklayın." ifadelerine yer verdi.

Kiev'in hava sahasında, Ukrayna hava savunma sistemlerinin faaliyete geçtiği görüldü.

Kiev Patlama Son Dakika-1

Öte yandan, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Rus güçlerinin, ülkeye insansız hava araçları (İHA) ve füzelerle saldırı düzenlediği belirtildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal