Kıbrıs'ta Feci Kaza: Üç Ölü

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Güzelyurt-Lefkoşa Anayolunda gerçekleşen trafik kazasında üç üniversite öğrencisi yaşamını yitirdi.

21.10.2020-09:58 - (Son Güncelleme: 21.10.2020-09:54)

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’de öğrenim gören dört üniversite öğrencisi kiraladıkları araçla Güzelyurt -Lefkoşa Anayolunun 14 - 15 kilometreleri aralığında, Elliot KANAFEMA hakimiyetindeki ZLZ 634 plakalı kiralık araç ile Güzelyurt yönünden Lefkoşa yönüne doğru hareket ettiği esnada Yılmazköy etrafında aşırı hız sebebi ile direksiyon kontrolünü kaybederek yolun solundaki çelik bariyerlere vurdu.

Kazadan on dakika sonra aynı yöne doğru hareket etmekte olan LA 951 plakalı araç sürücüsü Abdullah SADIK (E-67), hakimiyetini kaybederek kaza yapan ZLZ 634 plakalı araca arkadan vurdu.

Kazanın sonucunda, ZLZ 634 plakalı araç şoförü Elliot KANAFEMA ve aynı araçta yolcu olan Dean MARUFA (E-23) kaza yerinde yaşamını yitirirken aynı araçta yolcu olarak yer alan Electıous Vhere (22 )kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde doktorların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kaza sonucunda yaralan 2 kişinin de tedavisi sürüyor.

Emniyet güçlerinin kazayla alakalı çok yönlü soruşturma işlemleri sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal