Kıbrıslı Türk şarkıcının Kapalı Maraş'te Çektiği Klibine Tepki Yağdı

Kıbrıslı Türk şarkıcı Nihayet, 46 yıl aranın sonrasında açılan Kapalı Maraş bölgesinde çektiği kliple büyük bir tepki topladı.

18.11.2021-17:23 - (Son Güncelleme: 18.11.2021-17:23) Kıbrıslı Türk şarkıcının Kapalı Maraş'te Çektiği Klibine Tepki Yağdı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 'Hayalet kenti' Kapalı Maraş'ta 'Bulaman' isimli şarkısına klip çeken Kıbrıs'ın Türk şarkıcılarından Nihayet Elibol'a, Güney Kıbrıs'tan büyük tepkiler geldi.

Klibini, KKTC'nin 38'inci kuruluş yıl dönümünün ertesi günü olan tarihte yayınlayan Nihayet'e, iki gün içinde birçok tehditkar mesaj geldi.

Rum ve Yunanlılar tarafından hakaretlere maruz kalan Nihayet için 'Binalar üzerine yıkılsın, Kıbrıs Yunandır' biçiminde beddua eden şahıslar da oldu.


MEDYA HEDEF GÖSTERDİ

Sahnede 'Nini' ismini kullanan Gazimağusalı şarkıcının, klibini 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı'ndan ardından 46 yıl kapalı olarak kalan ve geçen yıl da ziyarete açılan turistik Maraş kentinde yaz aylarında çekmiş olduğu, teknik hazırlıkların tamamlanmasından sonra da görüntülerin önceki gün sosyal medya hesabından yayınladığı bilgisi paylaşıldı.

NİHAYET: MARAŞ'IN TANINMASINI İSTEDİM, İYİ DE YAPTIM

Şarkı ve Maraş görüntülerini beğenen Türklerin övgü dolu mesajları ise şarkıcı Nihayet'e büyük bir moral oldu.

Nihayet yaşanan olaylara dair de şu ifadeleri kullandı: 'Rumlardan böylesine ırkçı bir tepki beklemiyordum. Maraş, klip ve film çekimleri için çok güzel ve turistik bir yer. Rumlar da ziyaret ediyor ve gelenler durmadan fotoğraf ve video çekiyor. Şarkımda siyasi mesaj da vermedim, sadece Maraş'ın tanınmasını istedim, iyi de yaptım.'


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal