Kevin Spacey Hakkında Tecavüz Suçlaması

Oyuncu Anthony Rapp ile kimliği açıklanmayan bir kişi, ABD'li aktör Kevin Spacey aleyhine mahkemeye başvuru gerçekleştirdi. Anthony Rapp ile C.D. harfleriyle anılan davacı, Kevin Spacey’i cinsel saldırı, tecavüz ve istismarla suçladı.

10.09.2020-15:37 - (Son Güncelleme: 10.09.2020-15:35) Kevin Spacey Hakkında Tecavüz Suçlaması

Anthony Rapp ile dava dilekçesinde ismi gizlenen C.D., Kevin Spacey hakkında cinsel saldırı, tecavüz ve istismar suçlamalarıyla mahkemeye başvurdu. Anthony Rapp ile C.D., mahkemeye yaptıkları başvuruda ünlü aktörden ‘sübyancı’ olarak bahsetti.

C.D., 80'li yılların başlarında henüz 12 yaşındayken Kevin Spacey’den oyunculuk dersleri almaya başladığını belirtti. Spacey'nin cinsel istismarının 2 yıl sonra başladığını dile getiren C.D., aktörün kendisine ve başka çocuklara tecavüz ettiğini iddia etti. Anthony Rapp ise Kevin Spacey’in 1986 yılında New York'taki evinde verdiği partinin ardından istismar edildiğini söyledi. Söz konusu partiden sonra uyuyakaldığını belirten Anthony Rapp, uyurken Spacey kendisine sarkıntılık yaptığını iddia etti. O dönem 16 yaşında olduğunu belirten Rapp, önce banyoya kaçtığını sonra ise evi terk ettiğini ifade etti.

‘HATIRLAMIYORUM’

Anthony Rapp’in bu iddiaları ilk kez dile getirdiğinde Kevin Spacey, sosyal medya hesabında bir açıklama yapmıştı. Spacey, şu ifadeleri kullanmıştı: ‘Eğer böyle davranmışsam ona ciddi bir özür borçluyum. Bu sarhoşluğun etkisiyle yapılan yakışıksız bir davranış olmalı. Bunca yıl bu duyguları içinde taşıdığı için üzgünüm’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal