Kesmece Karpuzdan Neler Çıktı

Van’da içleri boşaltılan karpuzlara doldurulmuş halde 65 kilo 750 gram eroin ele geçirildi.  

01.05.2018-17:50 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-17:39)

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamalara göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Gevaş karayolu üzerinde şüphe çeken bir aracın çekici ve dorsesinde arama yapıldığı belirtildi.

65 KİLO EROİN BULUNDU

Narkotik madde arama köpeği Alfa’nın da katıldığı aramalar sonucunda, aracın dorsesinde yüklü bulunan karpuzların içerisine doldurulmuş halde 126 paket halinde toplam 65 kilo 750 gram eroin ele geçirildi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs ise gözaltına alınırken, soruşturma çok yönlü devam ettiği bilgisi geldi.

1 Ocak - 30 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılan 61 operasyonda sonucunda ise toplam 1 ton 856 kilo 263 gram eroin maddesi ele geçirildiği bildirildi.

KOCAELİNDE DE GEÇİT VERİLMEDİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü mensupları, İstanbul'a gitmekte olan şüphelendiği bir kamyonu takibe aldı. TEM Otoyolu'nda adım adım takip edilen kamyon en sonunda durduruldu.

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Narkotik köpeği 'Millow' ile kamyonda arama yapıldı. Millow kamyonun stepne yanında tepki verince, lastik olduğu yerden söküldü.

Sökülen tekerleğin içerisinden 80 paket halinde 45 kilo eroin bulundu. Emniyet güçleri, N.N. ve S.N.'yi gözaltına aldı. N.N. mahkeme tarafından tutuklanırken, S.N. ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Güvenlik güçlerinden edinilen bilgiye göre, Cizre ilçesi KOM Grup Amirliğince uyuşturucu taşımasını engellemek amacıyla düzenlenen operasyonda, 34 PN 5076 plakalı vasıtada arama yapıldı.

Yapılan arama sonucunda, 403 gram eroin ele geçirildi.

Güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan sürücü Fatih S, emniyetteki işlemlerinin sonrasında sevk edilen zanlı mahkeme tarafında "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal