Kerim Frei Göztepe Yolcusu

Sarı-kırmızılı ekip, Başakşehir’de forma giyen Kerim Frei'yı gündemine aldı.

31.12.2019-15:55 - (Son Güncelleme: 31.12.2019-15:51) Kerim Frei Göztepe Yolcusu

Süper Lig'in 17. Haftasında deplasmanda lider Demir Grup Sivasspor'a 1-0 mağlup olarak devre arasına 23 puanla 10'uncu sırada bitiren Göztepe, transferde çalışmalara başladı. İzmir ekibi, Başakşehir'de mutlu olmayan ve istediği şansı bulamayan Kerim Frei için düğmeye bastı.

Ligin ikinci devresinde yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne geçmeye hazırlanan ve güçlü bir kadro ile yola çıkmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, Başakşehir’de forma giyen Kerim Frei'ya gündemine aldı.

Hücum bölgesine kesin olarak takviyeler yapacak olan Göz-Göz'de teknik direktör İlhan Palut'un da Kerim transferine olumlu cevap verdiği ve yönetimin Medipol Başakşehir'le temaslara başlandığı belirtildi.

Bu sezon Başakşehir'de düzenli olarak forma şansı bulamayan 26 yaşındaki futbolcunun Göztepe'ye gitmeye olumlu baktığı, transferin en kısa zamanda netlik kazanacağı bildirildi. Futbol kariyerine İngiltere'de başlayıp Fulham ve Cardiff City takımlarında oynadıktan sonra 2013-2014 sezonunda Beşiktaş'a transfer olan başarılı futbolcu, 2016-2017'de tekrar İngiltere'ye dönmüş ve Birmingham'da oynamıştı.

Ertesi sezon yine Süper Lig’de Medipol Başakşehir'e gelen Kerim Frei, geçen sezon İsrail ekibi Maccabi Haifa'ya kiralanmıştı.

Türkiye'de Beşiktaş ve Başakşehir’de 101 karşılaşmaya çıkan futbolcu 10 kez gol kaydetti. Kerim Frei Başakşehir'le 2021 sezonuna kadar kontratı bulunuyor.

 

 

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal