16.03.2022-10:33 (Son Güncelleme:16.03.2022-10:33)


1

Kerem ve Yağmur çifti 1 yıl birlikte olduktan sonra 2014 yılında ayrıldıklarını açıklamışlardı. Nikah masasına oturması beklenen çiftin bir anda ayrılması herkesin aklına ihanet sorularını getirmişti. Çift bu duruma açıklık getirmek için, başka projelerden dolayı birbirlerine zaman ayıramadıklarını açıklamıştı.



2

Daha önce Serenay Sarıkaya ile uzunca bir süre sevgili olan Kerem Bursin, Serenay ile ayrıldıktan sonra uzunca bir süre kimseyle çıkmamıştı. Ta ki Hande Erçel’e kadar!



3

Oynadıkları dizide rol arkadaşı olarak bir araya gelen ikili uzunca bir süre sevgili oldu. Birbirine çok yakışan ikilinin ayrılığı ise gündeme bomba gibi düşmüştü!



4

Bir süredir hayatına kimseyi almayan Kerem Bürsin’in eski sevgilisi ve eski rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin’i Twitter’dan takibe alması yeni bir gelişme mi var sorusunu akıllara getirdi.



5

Kerem Bürsin’in ajansı konu ile ilgili bir açıklama yaptı.



6

Son zamanlarda basında yer alan haberler için maalesef böyle bir dönemde bir açıklama yapma gereği duymaktayız. Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu sancılı ve hoş olmayan süreçte gündemin bu şekilde meşgul edilmemesini isteriz. Kerem Bürsin adının geçtiği haberler hiçbir şekilde doğru değildir. Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur.



7

Oyuncumuz Kerem'in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize her zamanki yoğun tempo ile devam etmekteyiz.



8

Değerli magazin mensuplarının da bu süreç içerisinde sadece oyuncumuza değil ama herkese böyle hassas bir dönemde saygı duyulmasını rica ederiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr