Kerem Bürsin: Kalbim Boş Değil

Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan karakterine hayat veren Kerem Bürsin, geçtiğimiz gün muhabirlerin sorularını yanıtladı. Özel hayatı ile ilgili konuşan yakışıklı oyuncu, ‘Kalbim boş değil’ açıklamasında bulundu.

09.01.2021-13:23 - (Son Güncelleme: 09.01.2021-15:04) Kerem Bürsin: Kalbim Boş Değil

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan karakteriyle ekranlara gelen Kerem Bürsin, rol arkadaşı Hande Erçel ve özel hayatı hakkında samimi itiraflarda bulundu.

Hande Erçel, ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile ayrıldıktan sonra adı Kerem Bürsin ile anıldı. İkili sürekli olarak arkadaşız dese de, hayranları tarafından yakıştırılıp sevgili oldukları iddia edildi. Bunun üzerine yakışıklı oyuncu, bu iddialar ile ilgili basın mensuplarına röportaj verdi.

'HANDE İLE ÇOK YAKINIZ'

Kerem Bürsin, '24 saat sette birlikte çalışıyoruz bir erkek ile bir kadın iş yapınca hemen ilişkiye ya da aşka vurmak doğrumu mu bilmiyorum. Biz Hande ile çok yakınız' diyerek Hande Erçel hakkında konuştu.

'KALBİM BOŞ DEĞİL'

'Kalbiniz boş mu sorusuna?' Kerem Bürsin, 'Kalbim boş değil. Arkadaşlarım, ailem ve ülkeme olan sevgim ile dolu' açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal