Kerem Aktürkoğlu gol sevincini neden yapmadı?

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Adana Demirspor maçında attığı gol sonrası onun için klasikleşen gol sevincini sahada gerçekleştirmedi. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise yıldız oyuncunun gol sevincini neden yapmadığını merak etti. Kerem Aktürkoğlu ise maçtan hemen sonra basına açıklama yaptı.

16.05.2022-22:45 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-22:45) Kerem Aktürkoğlu gol sevincini neden yapmadı?

Süper Lig'in 37'inci hafta maçında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takım kendi sahasında ağırladığı Adana Demirspor'u 3-2 mağlup etti. Nef Stadyumu'nda oynanan maçta 1 gol ve 1 asist yapan yıldız oyuncu Kerem Aktürkoğlu, golün hemen ardından onun için klasikleşen sevincini gerçekleştirmedi. Taraftarlar ise yıldız oyuncunun beklenilen hareketi yapmamasına şaşırdı.

Kerem Aktürkoğlu

Kerem Aktürkoğlu gol sevincini neden yapmadı?

Karşılaşma tamamlandıktan sonra beIN SPORTS'a konuşan sarı-kırmızılı kulübün başarılı oyuncusu Kerem Aktürkoğlu 2021-2022 sezonu sonunda bu maçın pek bir anlam ifade etmediğini fakat aldıkları bu galibiyete de mental olarak ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Yıldız oyuncu kendisine yöneltilen klasikleşen gol sevincini neden yapmadığına dair soruya ise 'gol sevincimi yapmadım çünkü çok yorgundum' ifadelerini kullanarak yanıt verdi.

Bugün oynana maçta istediği şeyleri çok fazla yapamadığı için kendine kızgın olduğunu belirten Kerem Aktürk, kendisini çok fazla zorlayan ve kendinden beklentileri olan bir insan olduğunu söyleyerek herşeyin yeni sezonda daha iyi olacağını ifade etti.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal