12.03.2022-12:20 (Son Güncelleme:12.03.2022-12:20)


1

Galatasaray'da son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kerem Aktürkoğlu'nun alt yapı antrenörü Muammer Akçay, Kerem ile ilgili çok konuşulacak itiraflarda bulundu.



2

Galatasaray'a geldiği günden bu yana sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve ismi Avrupa kulüpleri ile anılan Kerem Aktürkoğlu, her geçen gün performansını biraz daha yükseltmeye devam ediyor.



3

Kerem Aktürkoğlu'nu evladı gibi gören Hisareynspor U-18 spor koordinatörü Muammer Akçay, genç yıldız ile ilgili yaptığı itiraflarla gündeme bomba gibi düşmeyi başardı. Muammer Akçay, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili olarak Sabah Gazetesi'ne yapmış olduğu açıklamalarda ;



4

Muammer Akçay : Kerem, Avrupa'ya gittiği zamanda çok çok başarılı olacak. İddia ediyorum nasıl Messi, Ronaldo konuşuluyorsa Kerem'de 25-26 yaşlarında o derecede konuşulacak. Örnek veriyorum Atletico Madrid Kerem'i 20 milyon Euro'ya alsa 80 milyona geri satar. O potansiyele sahip. Kerem'i alan kazanır. Galatasaray aldı onlar kazanacak.



5

Muammer Akçay : Bu yetenekte ve potansiyelde bir futbolcu Portekiz'de, Belçika'da olsaydı çok daha büyük rakamlar konuşulurdu. Bence Kerem'in şuan ki değeri 20-25 milyon Euro. Bu civarda transfer olur. Avrupa'ya gittiği zamanda hangi takıma giderse o kulüpten bizde para alacağız. Bence Galatasaray tarihi bir para kazanır. Kerem'e hiç bonservis bedeli ödemeden bu paraları kazanmak önemli. Çok ciddi paralar kazanacaklardır.



6

Muammer Akçay : Geçen sene Galatasaray'da bazı pozisyonlarda eziliyordu. Şuan bakıyorsun ikili mücadelelerde kolay kolay yıkılmıyor, durduramıyorsun. Çekerek, faul yaparak durduruyorlar. Kerem, Avrupa maçlarında üst düzey top oynuyor ve konsantre oluyor. Ama içerdeki maçlarda biraz baskı hissediyor. Kafasını tam netleştiremiyor.



7

Muammer Akçay : Kerem, Erzincanspor'dayken Fenerbahçe'de istedi ama verdikleri rakam senelik 200 bin TL'ydi. Beşiktaş 400 bin TL teklif yaptı. Şakamı bu ya. Üstelik Kerem'in bonservis ücreti de yoktu. Bir diğer olay ise Erzincanspor, Kerem'in babasına 15 bin TL bonservis ücretini siz verin dedi. Yani Kerem'in serbest kalma ücreti sadece 15 bin TL'ydi. Kerem'in babası Faruk Aktürkoğlu'da 15 bin TL yatırdı ve sözleşmeye 15 bin TL ödenirse Kerem Aktürkoğlu serbest kalır diye eklediler.



8

Muammer Akçay : Kerem'de ki bu çabukluk, çeviklik, hız kolay kolay bulunacak bir şey değil. Bazen pas hataları yapıyor ya da çalım atarken ama zaman içerisinde gelişecektir. Bence Süper Ligin en yeteneklisi o. Birde daha yeteneklerini tam sergileyemiyor. Şuan risk boyutunda. Hata yapmaktan korkuyor.



9

Muammer Akçay : U-19 Türkiye şampiyonasında en popüler oyuncu Kerem'di. Özellikle transfer etmek isteyen çok takım oldu. Henüz 16 yaşında U-19 Türkiye şampiyonasına damgasını vurmuştu. Farkını belli etmişti. Çayırova maçı vardı bizim Kerem tek başına o maçı aldı. Bizim kulüp başkanı hiç unutmam aynen şöyle dedi. 'Allah'ını seviyorsan bu çocuğu al götür buralardan. Bu çocuk Süper Lig oyuncusu buralarda yazık oluyor, günah' dedi. O sezon kerem 84 maça çıktı. Gelişim anlamında çok önemli bir rakam bu. Gelişmek için maç oynamak şart.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR