Kenan İmirzalıoğlu açıklayacak: Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kimdir? Batu Alıcı 1 milyon TL’yi kazandı mı?

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Batu Alıcı, 1 milyon TL’lik soruya kadar gelmeyi başarmıştı. 20 yaşındaki yarışmacının 1 milyon TL’yi kazanıp kazanmadığı ise izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. Merak edilen soruyu yarışmanın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu açıklayacak. Peki Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kimdir? Batu Alıcı 1 milyon TL’yi kazandı mı? İşte soruların yanıtı...

10.12.2022-17:45 - (Son Güncelleme: 10.12.2022-17:45)

Ekranların en sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Batu Alıcı, tüm soruları bildi ve 1 milyon TL değerindeki soruyu görmeye hak kazandı. Heyecanlı anlara sahne olan yarışmada Batu Alıcı’nın 1 milyon TL'lik büyük ödülü kazanıp kazanmayacağı merak konusu oldu. Peki Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kimdir? Batu Alıcı 1 milyon TL’yi kazandı mı?

Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan Batu Alıcı 20 yaşındadır.

Batu Alıcı, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisidir. Aslen Bursalı olan Batu Alıcı'nın babası makine mühendisi, annesi ise tekstil mühendisidir.

Batu Alıcı, 2020’de girdiği üniversite sınavında 404. olmuştur. Kayak sporuyla uğraşan Batu Alıcı, okulunun kayak takımında da yer alıyor, ayrıca basketbol ve tenis oynamayı da seviyor.

Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı

Batu Alıcı 1 milyon TL’yi kazandı mı?

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'lik soru sürenin bitmesi nedeniyle 11 Aralık Pazar günü yayınlanacak bölüme kaldı.

Batu Alıcı'nın 1 Milyon TL'yi kazanıp kazanamayacağı yarın belli olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal