Kemal Kılıçdaroğlu Muhafazakar Kitlenin Oyları İçin Sahaya İniyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin iktidara gelebilmesi için muhafazakar kitleden de oy alabilmeleri gerektiğini ifade etti. Bugün Ankara’da muhafazakar kitleye yönelik ‘Neden Oy Vermiyorsunuz Ziyareti’ gerçekleştirecek.

25.08.2021-10:51 - (Son Güncelleme: 25.08.2021-12:29) Kemal Kılıçdaroğlu Muhafazakar Kitlenin Oyları İçin Sahaya İniyor!

Sürekli olarak erken seçimi kamuoyunda gündem haline getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kılıçdaroğlu, partisinin vekillerine 'sahaya iniyoruz' mesajını iletti. Olacak bir erken seçim için mesaj veren Kılıçdaroğlu, partisinin iktidara gelebilmesi için muhafazakar seçmenden de oy alınması gerektiğini vurguladı.

TEMSİLCİLERLE GÖRÜŞECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, muhafazakar seçmenden de oy alınabilmesi adına yapılan çalışma kapsamında; Ankara’nın sağ partilerin oy potansiyelinin yoğunlukta olduğu Keçiören ve Pursaklar ilçelerinde bulunan mahalle muhtarları ve farklı dernek temsilcileri ile görüşecek.

‘NEDEN OY VERMİYORSUNUZ’ ARAŞTIRMASI

Kemal Kılıçdaroğlu, bu kapsamda yapılacak buluşmayı basına kapalı olarak gerçekleştireceğini bildirdi. Buluşmada, kanaat önderlerine CHP’den beklentilerini ve Cumhurbaşkanı adayı tekliflerini soracak. Bunun yanı sıra bölgede bulunan seçmenin CHP'ye neden oy vermediklerini de araştıracak.

CHP'Lİ VEKİL MECLİSTE KUR'AN İSTEMEMİŞTİ

Geçtiğimiz gün, CHP'li İzmir Milletvekili milletin kürsüsünden yaptığı konuşmada Meclis'te Kur'an okunmasını istemediğini söyleyerek tepki göstermişti. Skandal konuşmalar gerçekleştirerek muhafazakar kitlenin oyunu almak için saha çalışmaları yapan CHP'nin son günlerde yürüttüğü seçim politikalarıyla oldukça çeliştiği görünüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal