30.08.2022-08:10 (Son Güncelleme:27.07.2023-15:28)


1

Dev kürek balığı

Dev kürek balığı

Avlanmaya çıkan balıkçıların ağına takılan 5 metre büyüklüğündeki kürek balığı herkese korku dolu anlar yaşattı.



2

Yoğun ilgi gördü

Yoğun ilgi gördü

Bir vinç yardımıyla iskeleye çıkarılan bu balığı görmek isteyenler iskeleye koştu. Balık insanların yoğun ilgisiyle karşılaştı.



3

Kıyametin alameti

Kıyametin alameti

Bazıları o anları kameraya kaydederken bazıları ise korktukları için yanına bile yaklaşamadı. Yaklaşan kıyametin alameti olarak yorumlandı.



4

Fukushima depremi

Fukushima depremi

Derin su balıkları, Fukushima depreminden önce Japonya’da yüzlerce yaratığın görüldüğü 2011’de kehanet olarak adlandırılmıştı. Sonrasında büyük deprem meydana geldi.



5

Deprem kehaneti

Deprem kehaneti

Bu durum geleceği anlatma güçleri sebebiyle bir efsane haline geldi. Şili’de bulunan bu 5 metrelik kürek balığı ise deprem kehanetlerini güçlendirdi.



6

Görüntüleri paylaştılar

Görüntüleri paylaştılar

O anları kaydeden yerliler sosyal medya hesaplarından görüntüleri paylaştılar. O görüntülere kısa sürede 10 milyon beğeni geldi.



7

Halk ikiye bölündü

Halk ikiye bölündü

Aynı zamanda yerli halk depremden korktukları için endişelendiler. Sosyal medya kullanıcıları bu görüntülerden sonra ikiye bölündü.



8

Kehaneti güçlendirdi

Kehaneti güçlendirdi

Bazı kullanıcılar “Peki şimdi nereye kaçacağız?” yorumunu yaptı. Bazı kullanıcılar ise “Bu korkunç bir durum. Kürek balıkları derinlerde yaşar ve yüzeye çıkmaya başladıklarında bunun tektonik plakaların hareket halinde olduğu söylenir” sözleriyle kehaneti güçlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr