Kefaret Konstantiniyye Oteli Konusu ne?

Fox ekranlarına gelen Kefaret dizisi, Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli kitabından esinlenerek ekranlara gelmektedir. Peki Kefaret Konstantiniyye Oteli konusu nedir?

01.02.2021-15:46 - (Son Güncelleme: 01.02.2021-15:46) Kefaret Konstantiniyye Oteli Konusu ne?

Zülfü Livaneli'nin kaleminden çıkan Konstantiniyye Oteli ekranlara Kefaret isimli dizi uyarlaması ile geliyor. Ünlü müzisyen, senarist, politikacı, yazar ve yönetmen Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli konusu nedir? 

KOSTANTİNİYYE OTELİ KONUSU

Kitap, bir otel açılışında toplanan İstanbul’un önde gelen simalarının masalarında dolaşarak başlıyor. Daha sonra garsonların, güvenlikçilerin, kat görevlilerinin hayatlarına ve .İstanbul'un sokaklarında, mahallelerinde gerçekleşen olayları anlatıyor. Kitabın kahramanı yeri geliyor sıradan bir taksiciyi romanın baş kahramanı oluyor, yeri geliyor İstanbul’un geçmişinde yaşamış tarihi kişilikler oluyor. Kitabın bir bölümünde köyden kente göç etmiş ve İstanbul hayatına alışmaya çalışan kültür karmaşası yaşayan insanlar ve gazetelerin üçüncü sayfalar sayfalarında gördüğümüz ve artık duyarsızlaştığımız kadın cinayetleri...

Zengin olma uğruna yoldan çıkan insanlar, kültürleneceğim derken birçok kültür bünyesine almaya çalışan insanların yitip kayboluşları. İstanbul'un tarihi boyunca yaşanmış savaşlar, barışlar, trajediler ve ölümler hepsi bu kitapta. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal