Kefaret Dizisi Yeni Bölüm Ne Zaman?

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Kefaret, Pazar akşamları ekranlara geliyordu. Dizi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Peki, Kefaret yeni bölüm ne zaman? Kefaret dizisi bitti mi?

22.06.2021-10:47 - (Son Güncelleme: 22.06.2021-10:47) Kefaret Dizisi Yeni Bölüm Ne Zaman?

Fox TV’nin fenomen dizisi Kefaret, ünlü yazar ve sanatçı Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye eserinden televizyona uyarlandı. Dizinin başrolünde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur yer alıyor. Sezon boyunca Pazar akşamları yayınlanan diziye dair kanal ve dizi yapımcısı değişikliğe gitti.

Yapılan açıklamaya göre Fox TV kanal yapımcısı ve Kefaret dizi yapımcısı aldıkları ortak karar doğrultusunda gün değişikliğine gitti. Sevilen dizi artık Fox TV ekranlarında Perşembe günü ekranlara gelecek. Kefaret dizisi yeni bölüm neden yok sorusunu merak eden izleyiciler için dizi tarafından açıklama yapıldı. Kefaret yeni bölüm, 1 Temmuz Perşembe günü izleyici ile buluşacak.

KEFARET SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nil’in trajik ölümü Sinan’ı bunalıma soktu. Zeynep ise Sinan’ı affetmekte zorlanır. Fulya ise Emre’nin gizli bir şekilde zora düşmüş kadınlara yardım eder. Ahmet ise Arzu’yu arar ama bu sırada yaralanır. Bu sefer Ahmet’i tedavi etme sırası Arzu’dadır. Meltem ise Alp ve Zeynep’in arkasından intikam planları yapar. Münevver, Meltem’in yanında çalışmaya başlar. Ayşe Hanım ise demans hastası olduğunu öğrenir.

KEFARET DİZİ KONUSU

Kefaret dizisi, yazar Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli eserinden uyarlandı. Müzik öğretmeni olan Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce kocası Ahmet (Yurdaer Okur) ile tayin oldukları kasabaya tanışınırken, geleceklerinin mükemmel olacağına emindi. Zeynep, doğum gününde bir dilek diledi. Bundan sonraki beş yıl içinde her şeyini kaybetti. Ama Sinan (Mert Fırat), Zeynep’e yardım etti. Komiser olan Sinan, Zeynep’e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep ise kaybettiklerini geri almaya kararlıydı ve son bir yol denedi. Sinan ve Zeynep elele veriler ve her şeyi teker teker fazlasıyla geri aldılar.

Kefaret dizisi oyuncu kadrosunda; Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay, Yurdaer Okur, Ege Kökenli, Tolga Güleç, Özge Özacar, Mine Kılıç, Ayşegül Cengiz yer alıyor.

KEFARET’İN AHMET’İ YURDAER OKUR KİMDİR?

Yurdaer Okur, 29 Ekim 1974’te Rize’de dünyaya geldi. Bafra Lisesi’ni bitirdikten sonra Antalya’da öğrenimine devam etti. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne girdi. Üç sene boyunca bu okulda okuduktan sonra işletmenin kendisine göre olmadığını anladı. 1994 senesinde Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü kazandı. Daha sonra ise Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda yüksek lisans yaptı. Okur, bir çok tiyatro oyununda oynadı. Aynı zamanda tiyatro oyunlarında yönetmenlik yaptı.

Okur; Kefaret, Kuruluş Osman, Hakan: Muhafız, Karadayı, Köprü, Tatlı Hayat, Dadı, Ferhunde Hanımlar, 7. Koğuştaki Mucize, Türkan, Evdeki Yabancı gibi bir sürü dizi ve filmde yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal