Keçiboynuzunu bu ürünlerle karıştırıp içtiğinizde ortaya çıkan gerçekler bilim insanlarını bile hayrete düşürdü!
Baklagil familyasından bir bitki olan keçiboynuzunun bu özellikleri ölümden başka her derde deva oluyor.
Her türlü karşımı elde edilen keçiboynuzu su ile karıştırıldığında çocuklarda kemik erimesi, yetişkinlerde ise kolesterol, astım, nefes darlığı, bağırsaklar, balgam oluşumunu engelliyor.
Keçiboynuzunun tahini ve posası tüketildiğinde kalp-damar hastalıklarının önüne geçiliyor.
Süt ve yoğurtla tüketildiğinde keçiboynuzu kan değerlerinin normal seviyeye geçmesini sağlıyor.
Unu da faydalı olan keçiboynuzu ununun süte katıldığında kanı temizlediği söyleniyor.
Öte yandan nefes darlığına birebir iyi gelen keçi boynuzunun kanı temizlediği de kanıtlanmış gerçek