Kazayı Film İzler Gibi İzlediler: Üstelik Covid-19 Tedbirlerini Yok Saydılar!

Edirne'de meraklı olan vatandaşlar, 3 aracın karıştığı 1 kişinin de yaralandığı trafik kazasını korona virüs tedbirlerini önemsemeyerek film izler gibi izlediler. İşte detaylar...

16.01.2022-15:53 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-17:06)

Edirne'de yaşanan bu olay sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. 3 aracın karıştığı 1 kişinin de yaralandığı trafik kazasını korona virüs tedbirlerini yok sayarak film izler gibi izlediler. İddialara göre, Edirne'nin Nişancıpaşa Mahallesi Şehit Necdet Pehlivan sokakta, sürücü T.K.'nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği 22 DY 626 plakalı otomobil, park halinde bulunan iki otomobile çarptıktan sonra yan devrildi. Kazada yaralanan sürücü olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 


VİRÜS TEDBİRLERİNİ HİÇE SAYDILAR

Meraklı kalabalık, korona virüsü unutup film izler gibi kazayı izledi Kısa sürede kaza yerine toplanan çok sayıda meraklı vatandaş, korona virüs tedbirlerini hiçe sayarak film izler gibi yan devrilen aracı izlediler. Maske ve sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığı o anlarda bazı meraklı vatandaşlar aracın yanına dahi gidip gözlemlerde bulundu. Kaza yerine gelen polis ekipleri, meraklı kalabalığa uyarılarda bulunup dağılmalarını sağladı. Yan devrilen araç, olay yerine gelen çekiciyle kaza yerinden kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal