Kayserispor'un yeni teknik direktörü kim? Ömer Erdoğan Kayserispor ile anlaşma sağladı

Hikmet Karaman ile yolların ayrılmasının ardından Kayserispor'un yeni teknik direktörünün kim olacağı merak ediliyordu. Kayserispor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Ömer Erdoğan, Kayserispor ile anlaşma sağladı mı?

05.06.2022-11:25 - (Son Güncelleme: 05.06.2022-11:25) Kayserispor'un yeni teknik direktörü kim? Ömer Erdoğan Kayserispor ile anlaşma sağladı

Geçtiğimiz günlerde Hatayspor ile yollarını ayıran başarılı teknik adam Ömer Erdoğan, Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile anlaşma sağladı.

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında sergilediği muhteşem performansla birlikte küme kalmayı başaran ve ayrıca Türkiye Kupası'nda da final oynayan Kayserispor büyük bir beğeni toplamıştı.


Yeni teknik adam merak ediliyordu

Geçtiğimiz haftalarda tecrübeli teknik adam Hikmet Karaman ile yollarını ayıran Kayserispor'da yeni teknik adamın kim olacağ merak içerisinde bekleniyordu.

İkna çabaları başarılı oldu

Kayserispor'da Başkan Berna Gözbaşı ve yönetimi uzun süren ikna çalışmalarının ardından Hatayspor ile yollarını ayıran başarılı teknik adam Ömer Erdoğan ile anlaşma sağladı.

Resmi açıklama yapıldı!

Kulüpten yapılan resmi açıklamada ;

' Kulübümüz teknik direktörlük görevi için Ömer Erdoğan ile anlaşmaya varmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal