Kayserispor'da Hikmet Karaman, Sivasspor'a kaybettikleri final karşılaşmasının ardından futbolcularına sitem etti!

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Türkiye Kupası’nda Sivasspor’a kaybettikleri final karşılaşmasının ardından tepki dolu açıklamalarda bulundu. Çok basit goller yediklerini söyledi…

27.05.2022-09:18 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-10:26)

Ziraat Türkiye Kupası’nda İstanbul’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan final karşılaşması büyük bir heyecana sahne oldu. Tam 5 golün atıldığı final karşılaşması nefesleri kesti.

Mücadelede ilk golü Kayserispor bulurken, final karşılaşmasında normal süre 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Uzatma dakikalarında karşılaşmada goller devam ederken Sivasspor sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılarak kupaya uzanan taraf oldu.


Hikmet Hoca futbolcularına isyan etti!

Kayserispor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, Ziraat Türkiye Kupası’nda mağlup oldukları final karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu çarpıcı açıklamalarda ;

‘ Özellikle oyunun son bölümünde 2-2’den sonra oyunun motivasyonunu yakalayan takım biziz. Fakat o kadar çok basit bir gol yedik ki taç atışında, iki adım daha dikkatli olsak farklı olacak. Bazen böyle önemli zamanlarda basit hatalar yapabiliyor futbolcular. 2-2’yi yakalamışsın, çok önemli. Motivasyon ve taraftar etkisi. Oyunun temposu bize geçmiş, dikkatli olsak başka yere gidecek. Penaltı ile elensen farklı, böyle gol yersen ve elenirsen farklı. İlk yarı 2-0 yapıp içeri girebilirdik. 1-1’den sonra net bir pozisyon daha kaçtı. Sivasspor’u tebrik ediyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. ‘ ifadelerini kullanarak dikkat çekti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal