Kayserispor'a Campanharo'dan Kötü Haber

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor'da Brezilyalı orta saha oyuncusu Gustavo Campanharo, sakatlığı nedeniyle sezonun geri kalanında forma giyemeyecek.

23.03.2021-13:42 - (Son Güncelleme: 23.03.2021-13:42) Kayserispor'a Campanharo'dan Kötü Haber

Kümede kalma mücadelesinde çıktığı her karşılaşma hayati önem taşıyan Hes Kablo Kayserispor, geçtiğimiz günlerde takımı Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'na emanet etmişti. 

Spor Toto Süper Lig'de çıkmış oldupu 29 karşılaşmada 31 puan toplayan Hes Kablo Kayserispor, küme düşme hattının hemen üzerinde bulunuyor.

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Gustavo Campanharo, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada ;

' Benim için sezonun sona ermesi üzücü ama hepinizden gelen destek için çok memnunum. Kayseri artık benim evim. Her zamankinden daha güçlü olacağım. Şimdi Süper Lig'de en iyi sonuçlar için tezahürat yapan bir taraftar olacağım. Herkese teşekkürler. ' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezonun ortalarında Brezilya Ligi ekiplerinden Chapecoence'den Kayserispor'a katılan Gustavo Campanharo, ilk sezonun16 karşılaşmada forma şansı bulupğ gol yada asist katkısı sağlayamamıştı.

Bu sezon ise sarı kırmzılı formayla 24 karşılaşmada forma şansı bulan Gostavo Campanharo, 1 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal