12.08.2021-10:27 (Son Güncelleme:09.09.2021-09:13)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, önümüzdeki sezonun açılmasına kısa bir süre kalmışken forvet transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı kırmızılılar İsviçre asıllı Hırvat golcü Mario Gavranovic ile anlaşma sağladı.



2

Kayserispor, önümüzdeki sezon öncesinde Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'ın önerileri doğrultusunda kadrosuna takviyeler yapmaya devam ediyor.



3

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'ın önümüzdeki sezon öncesinde yeni bir forvet istemesi üzerine harekete geçen Kayserispor yönetimi, forvet transferi için kollarını sıvamıştı.



4

Kayserispor yönetimi, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'ın vermiş olduğu transfer listesinde ilk sıralarda yer alan İsviçre asıllı Hırvat golcü Mario Gavranovic ile anlaşma sağladı.



5

Hırvatistan Ligi ekiplerinden Dinamo Zagreb'de forma giyen Mario Gavranovic transferi için Kayserispor uzunca bir süredir devam eden pazarlıklarının ardından transferde mutlu sona ulaştı.



6

Kayserispor'un 31 yaşındaki golcü oyuncu için Hırvatistan Ligi ekiplerinden Dinamo Zagreb'e 2 milyon euroluk bonservis ücreti ödeyeceği öğrenilirken, Mario Gavranovic ise senelik olarak 1.5 milyon euroluk bir ücret kazanacak.



7

Kariyerine İsviçre'de başlayan Mario Gavranovic, Lugano'da alt yapıda yetişmesinin ardından A takıma kadar yükselme başarısını göstermişti. 2009-2010 sezonunda ise Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'e transfer olan Mario Gavranovic, bu transferi ile birlitke tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



8

İsviçre Milli takımında da forma giyen 31 yaşındaki Mario Gavranovic, son olarak düzenlenen EURO 2020 şampiyonasında da ülkesi adına forma giyerek gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmişti.



9

Mario Gavranovic, 35 karşılaşmada İsviçre Milli takım formasını terletirken bu karşılaşmalarda 15 gollük bir katkı ile oynamıştı.



10



11

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR