Kayserispor, Galatasaray'a Kızdı; Mensah'ı Beşiktaş'a Verdi

Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar’ın kendisinden habersiz Mensah’a mesaj atmasını duyan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı yıldız oyuncuyu Beşiktaş’a verme kararı verdi.

17.08.2020-13:05 - (Son Güncelleme: 17.08.2020-13:01) Kayserispor, Galatasaray'a Kızdı; Mensah'ı Beşiktaş'a Verdi

İki asırlık çınar Beşiktaş ve Galatasaray'ın transferi için mücadele verdiği Bernard Mensah'ta zafaer Kara Kartal’ın oldu. Uzun zamandır Kayserispor ile pazarlık durumunda olan Beşiktaş yönetimi, futbolcunun da kendilerini tercih etmesiyle bir adım öne geçse de Kayseri tarafını ikna eden başka bir olay gerçekleşti.

CİMBOM 1.7 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Beşiktaş ile el sıkışan Mensah'ı Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar, mesaj yollayarak kendilerine gelmesi için ikna etmeye uğraştı. Hanedar, 1.7 milyon euro teklif sunduğu Ganalı futbolcu, kendilerini beklemesini talep etti. Mensah, bu mesajları Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'na aktardı. Kendilerinden habersiz olarak futbolcuyla temas kurulmasına sinirlenen Gözbaşı da Galatasaray'ın bu hareketine tepki gösterdi ve Beşiktaş'ın teklifine evet dedi.

ALBAYRAK SON DAKİKA DEVREYE GİRDİ FAKAT İŞE YARAMADI

Beşiktaş’ta ise transferden sorumlu idareci Erdal Torunoğulları, temmuz ayında Kayseri'ye giderek süreci doğrudan Berna Gözbaşı ile iletişime geçerek başlatmıştı. Gözbaşı, Mensah'ın kendisine Galatasaray ile alakalı durumu aktarması sonrası Ganalı futbolcuyu Beşiktaş'a verme kararı verdi. Cimbom 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, önceki gün Kayseri Başkanı'na ulaştı fakat beklediği cevabı alamadı. Gözbaşı'nın yakın çevresine ise 'Beşiktaş'a verilmiş sözümüz var. Artık G.Saray 10 milyon Euro dese bile olmaz' dediği ortaya çıktı.

'TEŞEKKÜRLER ANNE'

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile vedalaşan Mensah, sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşarak, "Teşekkürler anne" şeklinde yazdı.

KİRALAMA ÜCRETİ 500 BİN EURO

Beşiktaş'ta oynama arzusu eskiye dayanan Mensah, bugün İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini siyah-beyazlı takıma bağlayan imzayı atacak. Senelik 1.2 milyon euro net para + 100 bin Euro bonus alacak olan tecrübeli futbolcu için kulübüne 500 bin euro kiralama ücreti verilecek ve 4.5 milyon euroluk satın alma opsiyonu da Beşiktaş'ın elinde bulunacak.

'BIRAKMAM SENi' TİŞÖRTÜYLE İSTANBUL’A ULAŞTI

Mensah, Beşiktaş'a transfer için dün gece ailesiyle beraber İstanbul'a ulaştı. Ganalı oyuncunun üstünde Beşiktaş'ın başlattığı 'Bırakmam Seni' kampanyasını simgeleyen tişörtün olması gözlerden kaçmadı. 25 yaşındaki futbolcu ayrıca Kartal pozu vermeyi de ihmal etmedi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal