28.12.2021-14:35 (Son Güncelleme:28.12.2021-14:52)


1

Süper Lig ekibi Kayserispor, Fatih Karagümrük formasını terleten Andrea Bertolaci'nin transferi için Fatih Karagümrük ile anlaşmaya vardı.



2

Süper Lig'de ilk yarıyı topladığı 24 puanla 13. sırada bitiren Yukatel Kayserispor, devre arası transfer dönemine oldukça hızlı girdi. Anadolu ekibinin Fatih Karagümrük formasını terleten Andrea Bertolacci ile anlaştığı aktarıldı.



3

Son iki sezondur İstanbul ekibi Fatih Karagümrük formasını terleten başarılı orta saha futbolcusu Andrea Bertolacci ile ilgili önemli transfer gelişmeleri yaşanıyor.



4

İtalyan orta saha ile her konuda anlaşmanın sağladığı öğrenildi. Andrea Bertolacci bu sezon geride kalan 19 hafta sonunda 15 karşılaşmada forma giydi ve 7 gol, 1 asistlik bir performans ortaya koydu. Diğer tarafran Kayserispor'un Bertolacci'nin ardından birkaç oyuncu ile daha görülşmelerine devam ettiği aktarıldı.



5

Kayserispor'un transfer etmeyi başardığı İtalyan orta saha Andrea Bertolacci'nin ismi Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılıyordu. Fakat yıldız futbolcu sürpriz bir transfer anlaşmasına imza atarak Kayserispor'un yolunu tuttu.



6

İtalyan futbolcu Andrea Bertolacci, İtalya'nın önemli takımlarında forma terletti. Merkez orta saha futbolcusu; Roma, Milan ve Genoa gibi takımlarda top koşturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR