Kayseri'de Uyuştucu Baskını! 3'ü Yabancı Uyruklu 5 Kişiye Gözaltı

Polis ekipleri tarafından yapılan ihbarlar üzerine, Kayseri'de 2 farklı uyuşturucu operasyonu yapıldı. 3'ü yabancı uyruklu olmak üzere toplam 5 kişi gözaltına alındı.

03.03.2021-18:36 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-18:36) Kayseri'de Uyuştucu Baskını! 3'ü Yabancı Uyruklu 5 Kişiye Gözaltı

Ekipler, ilk etapta yabancı uyruklu 3 şahsın İstanbul'dan getirdikleri uyuşturucu maddeyi evlerinde terazilerde paketledikleri ihbarını aldı.

İhbar üzerine planlı bir şekilde harekete geçen ekipler, Kocasinan ilçesine bağlı Argıncık Mahallesi'nde şüphelilere ait eve bir operasyon düzenledi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Gerçekleştirilen operasyon sırasında 3 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalar neticesinde 480 gram metamfetamin polis ekipleri tarafından ele geçirildi.

HEMEN HAREKETE GEÇİLDİ

Gerçekleştirilen bir diğer operasyonda ise, iki şahsın evinde ve aracında uyuşturucu olduğu ihbarını aldı. Gelen bilgiler üzerine harekete geçen ekipler, Talas ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi'nde şüphelilerin aracına operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Araçta yapılan arama da 106 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Operasyonlarda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal