Kayseri'de Üfürükçü Hoca Coronavirüs Bulaştırdı İddiası Başka Çıktı

Geçtiğimiz gün Türkiye gündemine gelen haberde, bir üfürükçünün kendisine gelen mahalle sakinlerine virüs bulaştığı belirtilmişti. Filyasyon çalışmasının ardından virüsün kaynağı taziye evi olarak belirlendi.

15.05.2020-10:14 - (Son Güncelleme: 15.05.2020-09:56) Kayseri'de Üfürükçü Hoca Coronavirüs Bulaştırdı İddiası Başka Çıktı

Geçtiğimiz gün Kayseri'de üfürükçü hocanın mahalleye coronavirüs bulaştırdığı iddiaları Türkiye'nin gündemine gelirken, bu iddialar asılsız çıktı. Mahalle sakinlerinin virüsü taziye evinden kaptığı belirtildi.

30 Nisan'da Halil Bayram'ın vefat etmesi üzerine taziyeye gelen 35 kişinin virüsü burada kaptığı belirtildi. Köyde filyasyon çalışması yapan ekipler ise bazı evleri karantina altına aldı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yemliha Mahalle Muhtarı Ömer Topal, "Yemliha'da virüsün üfürükçü bir kadın tarafından yayıldığı haberi tamamen asılsızdır. Yapılan yorumlar mahallemiz sakinlerini derinden üzmüştür. Bu haberin asılsız olduğu aile sağlığı merkezimiz tabipleri ve il sağlık müdürlüğü filyasyon ekibi tarafından da teyit edilmiştir." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal