Kayseri’de Cinnet Geçiren Baba Dehşet Saçtı: Önce Kızının Boğazını Kesti Sonra Kendini İhbar Etti

Kayseri’de dehşet gecesi yaşandı. Kızıyla tartışan baba önce kızının boğazını kesti, sonra polise giderek kendini ihbar etti.

16.11.2021-11:02 - (Son Güncelleme: 16.11.2021-11:02) Kayseri’de Cinnet Geçiren Baba Dehşet Saçtı: Önce Kızının Boğazını Kesti Sonra Kendini İhbar Etti

Kayseri’de dehşet gecesi yaşandı. Kızıyla tartışan baba önce kızının boğazını kesti, sonra polise giderek kendini ihbar etti. 

Kayseri’de aile arasında çıkan tartışma dehşete dönüştü. Cinnet geçiren bana önce kızının boğazını kesti, sonra polise giderek kendini ihbar etti. 

CİNNET GEÇİRİP KIZININ BOĞAZINI KESTİ SONRA KENDİNİ POLİSE ŞİKAYET ETTİ

Kayseri’ye bağlı Talas ilçesinde yaşayan 63 yaşındaki adam akşam saatlerinde kızıyla tartışmaya başladı. Öfkesini kontrol edemeyen adam cinnet geçirerek kızının kesti. Cinnetin geçmesi üzerine kendine gelen adam polise giderek teslim oldu. 

KIZINI BOĞAZINDAN VE GÖĞSÜNDEN YARALADI

Sözlü olarak tartışma başlayan baba kız, kontrolü kaybetti. Tartışma önce kavgaya döndü daha sonra kendini kaybeden adam eline aldığı bıçakla kızına saldırdı ve defalarca bıçakladı. Kızını yaralayan Basri K. daha sonra acil çağrı merkezini arayarak kızını öldürdüğünü ihbar etti.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Cinnet geçiren babanın kendini ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, defalarca bıçaklanmış kıza olay yerinde müdahale etti. Ağır yararlanan kız hayatını kaybetti. 2 çocuk annesi Ş.T.’nin cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. İlk incelemede Ş.T.’nin vücuduna 5 bıçak darbesi aldığı öğrenildi. Kızını öldüren Basri K. ise olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal