Kayseri'de Apartmana Yağ Süren Kadının İfadesi Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde Kayseri'de bulunan bir apartmana giderek apartmanın her yerine domuz yağı süren kadın kentte coronavirüs paniği yaratmıştı. Kadının ifadesinde, "Kocam 'bende büyü var, bozdur' dedi." şeklinde konuştu.

14.04.2020-13:32 - (Son Güncelleme: 14.04.2020-13:21)  Kayseri'de Apartmana Yağ Süren Kadının İfadesi Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda, Kezban M. adlı bir kadın Kayseri'nin Melikgazi ilçesi İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan apartmana giderek, apartmanın her yerine yağ benzeri bir madde sürdü. 

Güvenlik kameralarına yansıyan olay kentte coronavirüs paniği yaratırken, Kezban M., polis tarafından gözaltına alındı. Keban M., apartmana sürdüğü maddenin domuz yağı olduğunu belirtti ve daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kezban M.'nin mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Kezban M., ifadesinde, "Kocam başka bir kadın ile ilişki yaşıyordu. Beni dövdü ve sokağa attı. Bana, 'Bunları istemsiz yapıyorum. Kendime hakim olamıyorum' dedi. Ardından da 'bende büyü var, bir hoca bul ve bendeki büyüyü bozdur' dedi. Hoca buldum. Ona durumumu anlattım. Hoca da, 'Bana şu malzemeleri al ve kocanın ilişkisi olduğu kadının oturduğu yere git ve oraya sür' dedi. Ben de bu yüzden oraya giderek, elimdeki sıvıyı sürdüm. Pişmanım." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal