03.09.2021-11:07 (Son Güncelleme:25.02.2022-19:13)


1

Mehmet Turhan'ın iddianamesinde, "Elinde kalın bir ip olduğunu gördüm. Beni öldüreceğini düşünerek, korku ve panikle ağabeyimin elindeki ipi alarak boğazına sarıp, sıkarak boğdum ve öldürdüm" ifadesine yer verdiği öğrenildi.



2

Konya'da 2003'te meydana gelen bir cinayet olayı nedeniyle ağabeyi Mehmet ile ceza aldıklarını iddianamede yer alan Yusuf Turhan, "Cinayete yardım etme nedeniyle ceza aldım. Cezamda indirim yapıldı. Ağabeyim yaklaşık 17 yıl cezaevinde kaldı. Bir yıl önce cezaevinden çıktı. Ağabeyimle aramızdaki mal paylaşımı ve cezaevinde yatmasının bedeli olarak benden bir ev ile 50 bin TL istedi. Ben de bir daire vermeyi teklif ettim. Ağabeyim eve bakmaya geldi. Biz de peşlerinden eve gittik. Evin bazı eksiklikleri olduğunu söyledi. Küfretti. Tartıştık" ifadelerini kullandı.



3

Ağabeyinin kendisini öldürmeye çalıştığını iddia eden Yusuf Turhan, "Ağabeyimle tartışmam devam ederken, elinde kalın bir ip olduğunu gördüm. Bana 'çerçeveye bak' diyerek pencereden yukarı doğru baktırdı. Beni o iple öldüreceğini düşünerek, korku ve panikle ağabeyimin elindeki ipi alarak boğazına sarıp, sıkarak boğdum ve öldürdüm. Oğlumla yengem Firdevs içeri girdiler. Yengem, 'Mehmet' diye bağırdı. Ben de delil bırakmamak için yengemi de iple boğarak öldürdüm. Bedirhan bu sırada şoka girmişti. Elinden tutarak, arabaya bindik ve olay yerinden ayrıldım" ifadelerini kullandı.



4



5



6

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR