Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın kimdir? Atanur Aydın nereli ve kaç yaşında? Atanur Aydın hayatı ve biyografisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, yeni Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın oldu. Peki Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın kimdir? Atanur Aydın nereli ve kaç yaşında? İşte Atanur Aydın hayatı ve biyografisi…

02.03.2024-11:10 - (Son Güncelleme: 02.03.2024-11:10)

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre, 4 ilin emniyet müdürü değişti. Kayseri’nin yeni İl Emniyet Müdürü olan Atanur Aydın’ın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın kimdir? Atanur Aydın nereli ve kaç yaşında? 

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın kimdir?

Atanur Aydın, Kars doğumlu ve 1973 yılında dünyaya gelmiştir. Şu anda 48 yaşında olan Aydın, evli ve iki çocuk babasıdır. Meslek hayatına ilk adımını 1994 yılında Polis Akademisi'nden mezun olarak atanmış ve Komiser Yardımcısı olarak göreve başlamıştır.

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın

Kariyeri boyunca Ankara, Artvin, Adıyaman, İzmir ve Tekirdağ gibi çeşitli il emniyet müdürlüklerinde ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ile Teftiş Kurulu Başkanlığı gibi önemli birimlerde görev almıştır. Bu süre zarfında çeşitli rütbelerde bulunan Aydın, polis teşkilatında geniş bir deneyime sahiptir.

Aydın, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü görevine 19 Eylül 2019 tarihinde atanmış ve 25 Eylül 2019'da bu göreve başlamıştır. Ardından Van İl Emniyet Müdürü olarak atanarak 16 Nisan 2021 tarihinde görevine başlamıştır. Son olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2 Mart 2024 tarihinde Van İl Emniyet Müdürlüğü görevinden alınıp, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanmıştır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal