Kayıp Olarak Aranan Adam Oğlunu Aradı!

Denizli'de avlanmak için köpeği ile göl kenarına giden ve köpeği eve geri dönmesine rağmen kendisinden haber alınamayan 57 yaşındaki adamdan sevindiren haber geldi.

15.01.2022-18:14 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-18:14) Kayıp Olarak Aranan Adam Oğlunu Aradı!

Denizli'nin Güney ilçesine bağlı Koparan Mahallesi'nde yaşamakta olan Halil Yeşil (57) geçmiş olduğumuz gün öğle saatlerinde köpeği ve av tüfeğini alarak Koparan Gölü'ne avlanmaya gitti. Göle giden Yeşil'in av köpeği eve geri döndü fakat Yeşil geri dönmeyince ailesi büyük bir merak içerisinde kaldı. Ailesi durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Gölün olduğu bölgeye AFAD, Jandarma ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Arama ve Kurtarma ekibi sevk edildi. Ekipler gecenin ilerleyen saatlerince gölet içinde ve etrafında arama yaptı.

GÖL KENARINDA CEKETİ, TÜFEĞİ VE ELDİVENLERİ BULUNDU

Yapılan aramalar dahilinde göl kenarında Yeşil'e ait olan av tüfeği, eldivenleri ve ceketi bulundu. Göl içinde de eksi 2 derecede fenerler yardımıyla yapılan aramadaysa herhangi bir ize ulaşılamadı. Gece saatlerine dek süren çalışma hava şartı sebebiyle sonlandırılarak bu sabahın ilk ışıklarında yeniden başlamıştı.

BAŞIMA ÇUVAL GEÇİRİP BENİ GÖLE ATTILAR

Arama çalışmalarının sürdüğü esnada Halil Yeşil'den sevindiren haber geldi. Yeşil oğlunu Konya'nın Akşehir ilçesinde yaşayan asker arkadaşının telefonu ile görüntülü aradı. Oğluyla konuşmasında Yeşil yaşamış olduğu durumu şu sözlerle anlattığı öğrenildi;

'Başıma çuval geçirip beni gölede attılar. Kendi imkanlarımla kurtulup göletten çıkmayı başardım. Beni tekrar bulup öldürmeye çalışmalarından endişe ettiğim için Konya'ya kaçtım. Beni merak etmeyin, sağlık durumum gayet iyi.'

GÖLDE ARARLARKEN KONYA'DA OLDUĞUNU ÖĞRENDİLER

Yaklaşık 20 saat süren arama kurtarma çalışmaları Yeşil'in oğlunu araması neticesinde son buldu. Konya'dan oğlunu arayarak sağlık durumunun iyi olduğunu, başına çuval geçirilerek göle atıldığı, kurtularak tekrar öldürülme korkusu ile Konya'da bulunan asker arkadaşının yanına gitmiş olduğunu ifade ettiği konuşmaları Denizli İl Jandarma Komutanlığı'na getirilmesinin ardından alınacak olan ifadesi ile netleşeceği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal