Kaya Çilingiroğlu, Kendisini Rahatsız Eden İlknur A.’dan Şikayetçi Oldu

Kaya Çilingiroğlu, evine gelerek kendisini rahatsız ettiğini ve anahtarını çaldığını iddia ettiği İlknur A. adlı kişiden şikayetçi oldu. Çilingiroğlu, İlknur A. hakkında 1 ay tedbir kararı aldırdı.

27.12.2020-11:50 - (Son Güncelleme: 27.12.2020-11:49) Kaya Çilingiroğlu, Kendisini Rahatsız Eden İlknur A.’dan Şikayetçi Oldu

Kaya Çilingiroğlu, kendisini rahatsız ettiğini ve kapıda unuttuğu anahtarı çaldığını iddia ederek İlknur A. adlı kadından şikayetçi oldu.

Hürriyet’te yer alan habere göre; Kaya Çilingiroğlu’nun mahkemeye sunduğu dilekçede 5 Ekim 2020 tarihinde saat 11.00 sıralarında İlknur A.’nın Etiler’deki evine geldi. İlknur A., kapının açılmamasından dolayı geri gitti. Bir süre sonra evden ayrılan Çilingiroğlu’nun annesi Gülümser hanım ise oğlunu arayarak bir kadının geldiğini ve kapının üzerinde unutulan anahtarı alıp gittiğini söyledi. Bunun üzerine de Çilingiroğlu, şikayetçi oldu. Çilingiroğlu, ifadesinde ‘İlknur A.’nın eve nasıl çıktığını bilmiyorum. İlknur A.’nın hangi sebeple böyle bir eylemde bulunduğunu bilmiyorum. Aramızda husumet yoktur. Evimin kapısında zarar ziyan da yoktur. Zorlama olmadığı için olay yeri inceleme ekiplerinin çalışma yapmasını istemiyorum. Ben İlknur A.’yı aylardır görmedim. 1 ya da 2 defa bulunduğum konuta gelmiştir. Evimin anahtarını çalan İlknur A.’dan şikâyetçiyim’ dedi.

Şikâyet üzerine ifade veren İlknur A., ise Kaya Çilingiroğlu’nun eski erkek arkadaşı olduğunu belirterek şunları söyledi: ‘Apartmanın giriş kapısını Kaya’nın annesi Gülümser hanım açtı. Dairenin önüne gittiğimde Gülümser hanım bana kim olduğumu sordu. Ben de ismimi söyledim. Bana hitaben böyle birini tanımadığını söyledi. Bu sırada dairenin kapısında anahtar takılıydı. Anahtarı alıp ikametten ayrıldım. Birkaç saat sonra sakin kafa ile anahtarı teslim etmek için tekrar Kaya’nın oturduğu eve gittim. Güvenlik görevlisi kollarımdan tutup haddini aşan kelimeler kullandı. Sonra emniyet ekipleri geldi. Kaya Çilingiroğluile aramızda özel olan ifademde geçmesini istemediğim gerginlik olduğu için böyle bir eylemi gerçekleştirdim. Anahtarı benim geleceğim bilindiği için kapının üzerinde bırakıldığını düşünüyorum. Evde Kaya yerine annesini görünce de düşünmeden anahtarı alıp birden kaçtım’

Bir aylık koruma süresinin geçmesi üzerine yeniden mahkemeye başvuran Kaya Çilingiroğlu’nun bu talebi reddedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal