Katliam gibi kaza! 42 araç birbirine girdi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Macaristan’ın başkenti Budapeşte yakınlarında yer alan otoyolda meydana gelen zincirleme trafik kazasına 42 araç karışırken, 13’ü ağır olmak üzere 36 kişi ise yaralandı.

13.03.2023-10:12 - (Son Güncelleme: 13.03.2023-11:42)

42 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasının meydana geldiği Macaristab’ın Budapeşte şehrinin yaklaşık 25 kilometre batısında M1 otoyolunda dün yerel saatle 14.00 sıralarında yaşanan kazada, 13’ü ağır olmak üzere 36 kişi yaralandı. Kazaya karışan 19 araçta yangın çıkarken, çok sayıda araç kullanılmaz hale geldi.

42 araç birbirini girdi

Macaristan Ulusal Afetten Korunma Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildiği belirtilerek, yaralıların helikopterlerle hastanelere sevk edildiği açıklandı.

Yaşanan kazanın nedeninin ise henüz açıklanmazken, otoyol bölgesine yaşanan yoz fırtınasının görüş mesafeninim kısıtlaması nedeni ile meydana gelmiş olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Kazaya karışan araçlardan biri tarafından araç içi kamera ile kaydedilen görüntülerde, yolda görüş mesafesinin düşük olduğu görüldü.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal