Katar'dan Suriye'ye 50 Tırlık İnsani Yardım

Katar Hayır Derneği'nce sağlanan 50 tır yardım malzemesi, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) koordinesinde Suriye'ye yardımlar ulaştırıldı.

29.02.2020-13:30 - (Son Güncelleme: 29.02.2020-14:46) Katar'dan Suriye'ye 50 Tırlık İnsani Yardım

Katar Hayır Derneği'nce sağlanan 50 tır yardım malzemesi, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) koordinesinde Suriye'ye yardımlar ulaştırıldı.

İHH Kilis Koordinasyon Merkezi'nden gelen yazılı açıklamada, Katar'da yapılan "Şam'ın Hakkı" kampanyası boyutunda sağlanan yardım malzemesi yüklü tırların İdlib kentinden güvenli bölge olan Azez, Bab ve Cerablus'taki savaş mağduru sivillere ulaştırılmak için dualarla beraber Suriye'ye uğurlandığı belirtildi.

Tırlarda gıda, hijyen paketi, sünger yatak, battaniye, halı ve kömür gibi acil yardım gereçleri olduğu belirtilen açıklamada, Katar'dan gelen kurulun Elbeyli Konaklama Merkezi'nde kalan Suriyeli misafirleri ziyaret ederek, farklı yardım malzemeleri de dağıttığının altı çizildi.

Yapılan açıklamada, kurulun Kilis Koordinasyon Merkezi'ndeki aşevi ve fırında tetkikler yaptığı, Kilis Valiliğini ziyaret ettiği ve akabinden, şehirden ayrıldığı belirtildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal