Kaşlarınızı Şekillendirirken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Sizin için şaçların şekillendirilmesi sırasında nelere dikkat edilmesi gerektiğini özel olarak derledik. Daha muntazam ve şık bir yüz hattına sahip olmak adına haberimizdeki işlem detaylarına bir göz atabilirsiniz.

15.06.2020-17:19 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-17:18) Kaşlarınızı Şekillendirirken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Kaşlarınızı şekillendirirken nelere dikkat etmelisiniz; kaşlar yüzü çevreleyen ve güzelliğinizi ortaya çıkaran detaylardandır.

Kaşları Fazla İnceltmeyin!

Kaşlarınızı şekillendirirken nelere dikkat etmelisiniz; 70lerde ortaya çıkan akım ile beraber kaşların neredeyse sadece bir sıra tüy kalacak şekilde inceltildiği görülüyor. Bu durumun yüzün tüm karakteristiğini yok ettiğini de eklemek gerekir. Daha kalın kaşların hem daha karakteristik hem de yüzü çerçeveleme konusunda çok daha başarılı olduğunun belirtilmesi gerekir.

Kaşlarınızı incelttiğinizi zaman kaşın küstüğünü de göreceksiniz. Kaşın küsmesi ile beraber özellikle yeniden bu boşlukları doldurmak sizin için çok zor olabilir. Bu tür bir hata yaptıysanız ve kaşlarınızdaki boşluklar doldurulmuyorsa sarımsaktan yardım alabilirsiniz. Kara sarımsak kaşın boş olan yerlerine düzenli bir biçimde sürüldüğü zaman kelleşmiş olan bu alanların yeniden tüylenmesi mümkün kılınır.

Kaşlarınızı Microblading ile Şekillendirin!

Kaşlarınızı şekillendirirken nelere dikkat etmelisiniz; kaşlarınızı şekillendirirken kellikten ya da kaş dökülmesinden şikayet ediyorsanız microbalading işlemi size bu konuda gerekli olan yardımı sunacaktır. Siz de kaşlarınızdaki bu boşlukları kaşınız ile birebir uyumlu renkte yapılacak olan kıl tekniği ile doldurma imkanını elde edebilirsiniz.

Microblading sizin için kaş doldurma ve kozmetik uygulamaların her sabah tekrarlanmasına son verecektir. Bu şekilde harika bir biçimde yüz hatlarınızın tamamlayıcısı olan biri duruş elde edebileceksiniz. Kaşlarınızı daha da desteklemek için dilerseniz doğal yağlardan da yardım alabilirsiniz. Özellikle Hint yağı bu konuda kişilere büyük ölçüde yardımcı olan hususlardandır. Kirpiklerin uzamasında da önemli bir etkisi vardır. Tabi ki kirpiklere oldukça dikkatli uygulanmalı ve göz ile temasından kaçınılmalıdır.

Kaşların Simetrik Olması

Kaşların simetrik olmasını sağlamak isteyen kişilerin bu alanda uzman biri isimden yardım alması gerekiyor. Ancak uzman isimden gerekli olan yardımı alarak kaşlarınızın her iki yanını da aynı şekle getirebilirisiniz. Alınan ölçüler ile kaşlarınız aynı şekilde ve boyutta olmasa dahi gerekli olan müdahaleler yapılacaktır.

Kaşların simetrik olmasını tercih etmek zorunda değilsiniz. Siz yüz hatlarınıza hangisinin daha çok yakıştığını düşünüyorsanız sizin için trend o olmalı. Trendleri takip etmek kişilerin kendi beğenilerinin ikinci plana atılması manasına da gelebilmektedir. Kendinizi nasıl güzel hissediyorsanız o şekilde kaş tasarımınızı yaptırın!

Ağda ile Kaş Almak Mümkün Mü?

Kaşların sir ağda ile alınması mümkündür. Fakat bu işlemin konunun uzmanı tarafından gerçekleştirilmesi gerekir. Ancak konunun uzmanı tarafından uygulamaya alındığı zaman sorunsuz bir biçimde cildi tahriş etmeden tamamlanabilir. Fakat bunun dezavantajı ise ağda ile alınan bölgelerde ilerleyen aşamalarda kıl çıkma oranının düşmesidir. Bu alanları yeniden kalınlaştırmak isterseniz yoğun bir çaba gerekir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal